MG Oldtimer verzekering

MG is een echt Brits automerk, opgericht in 1922.

MG betekent eigenlijk Morris Garages, die in eerste instantie een dealer was voor Morris, de latere Lord Nuffield. MG staat bekend om zijn sportieve carrosserie. In 2005 ging het moederbedrijf Rover failliet zodat ook MG ten onder ging. Vanaf 2006 wordt de MG F in China gemaakt.

Nederland kent veel liefhebbers van het automerk MG, dit uit zich onder andere in het aantal leden van MG clubs.

Als MG liefhebber hebben wij gemeend om speciaal voor de MG een oldtimer verzekering aan te bieden. Deze oldtimer verzekering biedt vele voordelen, zoals gratis pechhulp en een lage premie. Onze MG oldtimerverzekering is Fehac Proof.

U kunt zelf kiezen hoe u de MG wilt verzekeren, alleen WA dekking is mogelijk of een combinatie van WA dekking met Beperkt of volledig Casco is mogelijk. Rijdt u niet in de wintermaanden dan kunt u kiezen voor zomertijdkorting.

Bereken de premie, is alles naar wens dan kunt u de MG verzekering meteen aanvragen.

Wilt u overstappen naar de MG verzekering? Dat is geen enkel probleem. De meeste verzekeraars hanteren 1 maand opzegtermijn. U kunt de ingangsdatum van de MG verzekering stellen op de einddatum van uw huidige autoverzekering. Maak gebruik van de opzegservice, oversluiten is dan zo geregeld!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering MG Oldtimer verzekering