MG Oldtimer verzekering

MG is een echt Brits automerk, opgericht in 1922.

MG betekent eigenlijk Morris Garages, die in eerste instantie een dealer was voor Morris, de latere Lord Nuffield. MG staat bekend om zijn sportieve carrosserie. In 2005 ging het moederbedrijf Rover failliet zodat ook MG ten onder ging. Vanaf 2006 wordt de MG F in China gemaakt.

Nederland kent veel liefhebbers van het aut

Wilt u overstappen naar de MG verzekering? Dat is geen enkel probleem. De meeste verzekeraars hanteren 1 maand opzegtermijn. U kunt de ingangsdatum van de MG verzekering stellen op de einddatum van uw huidige autoverzekering. Maak gebruik van de opzegservice, oversluiten is dan zo geregeld!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering MG Oldtimer verzekering