Mooiste oldtimer routes

Mooiste oldtimer routes vinden in Nederland

Nu we met z’n allen thuis blijven deze zomer is het nu de tijd om plannen te maken. Heb je al gedacht om een leuke route uit te zoeken? Heerlijk een dagje weg met je oldtimer auto of motor. Er zijn echt leuke routes te vinden op internet. Een route langs kastelen of bijvoorbeeld langs de Rijn.

Oldtimer routes Nederland bolletje pijltje systeem

Als je “oldtimer routes Nederland” intikt in Google, kun je hele leuke routes vinden, bijvoorbeeld op de website van de KNAC. Hier kun je complete routes downloaden, bijvoorbeeld met het bolletje pijltje systeem. Dit is echt leuk om te doen. De bijrijder is actief bij het rijden betrokken.

Nederland is een prachtig land! Ga een leuke route uitzoeken waarbij je genoeg tijd hebt om onderweg zo nu en dan een stop maakt om wat leuks te bekijken, een activiteit te doen of lekker een hapje of een drankje te doen.

De mooiste oldtimer routes in Europa

Wil je wat langer weg of een rondreis maken. Op de website van de ANWB kun je een aantal routes vinden, zoals een route door Noorwegen helemaal naar de Noordkaap. Je kunt zo’n reis ook combineren met overnachtingen in huisjes en op de ferry. Je bent op zo’n reis 4 dagen onderweg, wil je het rustiger aan doen dan kun je er ook voor kiezen om er langer over te doen.

De oldtimer moet goed verzekerd zijn. Puzzelritten en routes rijden vallen gewoon onder de dekking. Kies je voor een route in het buitenland vergeet dan niet om pechhulp Europa mee te verzekeren. In Nederland ben je bij ons gratis verzekerd voor pechhulp maar ga je over de grens dan kun je dit meeverzekeren voor € 15,- extra.

Wij wensen iedereen een fijne zomer toe! Ook als je niet weggaat op vakantie, geniet van elke dag!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering Mooiste oldtimer routes