Alfa Romeo Verzekering

Alfa Romeo heeft een rijke historie van meer dan 100 jaar. Er zijn al heel wat prachtige Alfa’s gemaakt, vooral sportieve auto’s met het bekende Italiaanse temperament. Bij ons kun je de Alfa voordelig verzekeren in de Alfa Romeo oldtimer verzekering.

Uitgelicht: Alfa Romeo Giulia Sprint GTA

De letters GTA staan voor “Gran Turismo Alleggerita” Alleggerita betekent, lichter gemaakt. Dit is dus een speciale versie van de Sprint GT. de GTA lijkt qua uiterlijk op de GT. Het verschil is dat bij de GTA de koets is gemaakt van aluminium. De auto is daardoor maar 745 kg. Dit scheelt met de GT 205 kg. De auto is gebouwd in 1965 en had een indrukwekkend vermogen van maar liefst 115 pk. Deze Alfa Romeo was zeer succesvol in races. Na dit type volgde er andere types zoals de GT am en de Quadrifoglio.

Welkom bij Veenstra & de Jong Assurantiën. Op deze website kun je terecht voor het afsluiten voor je Alfa Romeo oldtimer verzekering. Wij zijn specialist op het gebied van oldtimer- en youngtimer verzekeringen. En daar mag je als Alfa rijder van profiteren. Deze Alfa Romeo verzekering heeft een lagere premie dan een reguliere autoverzekering. Deze oldtimer verzekering is speciaal ontwikkeld voor de Alfa Romeo auto die ouder is dan 20 jaar en wordt gebruikt voor vrije tijd en hobby.

Deze oldtimerverzekering voor klassieke voertuigen heeft een aantal voordelen, zoals gratis pechhulp dekking en je kunt zelf de dekking kiezen. Deze oldtimer verzekering heeft wel een restrictie, er geldt een maximaal jaarkilometrage van 8000 km.

premie Alfa oldtimer

Is je Alfa jonger dan 20 jaar? Bereken hier de premie voor de Alfa Autoverzekering

goedkope autoverzekering

Bij de Alfa Romeo verzekering kun je alle auto verzekeringen 24 uur per dag online vergelijken. Bereken de premie en je kunt de autoverzekering ook meteen aanvragen. Je kunt ons natuurlijk altijd inschakelen. Het team OldtimerVerzekering helpt graag!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering Alfa Romeo Verzekering