Alfa Romeo Verzekering

Welkom op de website voor het afsluiten voor uw Alfa Romeo verzekering. Wij zijn specialist op het gebied van oldtimer- en youngtimerverzekeringen. En daar mag u als Alfa rijden van profiteren. Deze Alfa Romeo verzekering heeft een lagere premie dan een reguliere personen autoverzekering. De Oldtimerverzekering is speciaal ontwikkeld voor Alfa Romeo auto’s die ouder zijn dan 15 jaar en niet worden gebruikt voor dagelijks woon-werk verkeer, uw Alfa Romeo rijdt u in uw vrije tijd.

Deze oldtimerverzekering heeft veel voordeel, zoals gratis pechhulp dekking en u kunt zelf helemaal de polis zelf samenstellen. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de dekking die u wilt. Er geldt een maximaal jaarkilometrage van 8000 km. Daarnaast vragen wij u het kenteken op te geven van uw andere auto voor het dagelijks gebruik. Let op! deze auto voor dagelijks gebruik moet op uw naam staan.

premie Alfa verzekering

Heeft u een Alfa jonger dan 15 jaar? check dan onze Alfa Romeo autoverzekering.

goedkope autoverzekering

Bij de Alfa Romeo verzekering kunt u alle auto verzekeringen 24 uur per dag online vergelijken. Heeft u de goedkoopste autoverzekering geselecteerd en bevalt de dekking? dan kunt u deze verzekering direct afsluiten. U kunt ons natuurlijk altijd inschakelen als u vragen heeft. Het team OldtimerVerzekering helpt graag!