Ansvar Oldtimerverzekering

Ken je de Ansvar OldtimerVerzekering?

Ondanks dat de verzekeraar Ansvar Idea nog niet zo bekend is in Nederland heeft de oldtimerverzekering van Ansvar veel voordelen en mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel oldtimers bij Ansvar verzekerd kunnen worden. De meeste aanbieders van oldtimerverzekeringen hebben strenge acceptatie eisen, zowel voor bestuurder als voor de auto. Ansvar denkt juist mee met de klant en dat merk je als je deze verzekering aanvraagt.

Offerte Oldtimer

Ansvar heeft 3 soorten oldtimerverzekeringen

  • Youngtimer (vanaf 25 jaar tot 1970)
  •  Oldtimer (1970 tot 1948)
  •  Veteraan (1948 en ouder)

Eigen risico

Het eigen risico is € 130,- euro per gebeurtenis. Ben je jonger dan 24 jaar dan is het eigen risico € 200,- per keer. Dit is alleen aan de orde bij uitgebreide dekking. Bij WA dekking heb je geen eigen risico.

Je kunt bij Ansvar kiezen voor een jaartarief of een zomertarief. Staat jouw oldtimer in de winter in de stalling? Vraag dan om zomertarief.

Vergoeding vervangend vervoer

Is je oldtimer uitgebreid verzekerd, dat wil zeggen, Beperkt Casco of Volledig Casco dekking, dan heb je bij Ansvar recht op een vergoeding voor een vervangende auto. Wel zo handig als je bijvoorbeeld op vakantie bent met de oldtimer. Maximale vergoeding is € 100,- per dag tot € 750,- totaal.

Restauratie Oldtimer

Ansvar heeft voor oldtimers die worden gerestaureerd een goede verzekering. In de meeste oldtimerverzekeringen zit standaard de WA dekking. Bij Ansvar kun je een oldtimer ook alleen voor Beperkt Casco verzekeren. WA dekking heeft geen zin omdat je toch niet in de auto rijdt. Er komt dan een clausule op de polis. De oldtimer moet wel door een taxateur worden bekeken.

Hieronder kun je alle informatie lezen over de Ansvar oldtimer verzekering. Heb je vragen dan kun je die ook aan ons stellen. We helpen graag!

Verzekeringskaart Ansvar
Voorwaarden Ansvar

de OldtimerVerzekering Ansvar Oldtimerverzekering