ASR Oldtimerverzekering

Voordelig je oldtimer auto verzekeren bij ASR

Een oldtimer verzekeren kan lastig zijn. Dit komt door de strenge eisen van verzekeraars van oldtimer verzekeringen. Ze wijzen de aanvraag af als de auto als bedrijfsauto wordt vermeld in het RDW register. Een bedrijfsauto herken je vaak als er een V of een B in het kenteken staat, dit wordt ook wel grijs kenteken genoemd. Ook zien we geregeld dat de verzekeraars pas een bestuurder accepteert vanaf een minimum leeftijd. De minimum leeftijd is meestal 25 of 30 jaar oud.

Oplossing: De ASR oldtimer verzekering

ASR heeft geen minimum leeftijd eis en verzekert ook oldtimer die (nog) op grijs kenteken staan.

Offerte ASR oldtimer

Je kunt jouw oldtimer bij ASR verzekeren als:

  • De auto ouder is dan 30 jaar;
  • Naast de oldtimer is er een andere auto voor dagelijks gebruik aanwezig;
  • Er wordt maximaal 7.500 km per jaar gereden met de oldtimer.

Voordelen van de ASR oldtimer verzekering zijn:

  • Bedrijfsauto (grijs kenteken) kun je als oldtimer verzekeren;
  • Voor oldtimers die rijden op LPG of Diesel zijn mogelijkheden;
  • Leeftijd van de bestuurder al vanaf 18 jaar oud;
  • Een lage premie;
  • Gratis pechhulp in Nederland met aanvullende optie pechhulp Europa.

De ASR oldtimer verzekering bestaat uit de basisdekking Wettelijke Aansprakelijkheid en aanvullend kun je kiezen voor beperkt of volledig casco dekking. Voor de uitgebreidere dekking zal de oldtimer getaxeerd moeten worden. En kies je voor de uitgebreidere dekking dan moet de klassieker gestald worden in een afgesloten ruimte, zoals een garage. Schade inzittenden en rechtsbijstand kun je uiteraard ook mee verzekeren.

Hoe kun je een offerte aanvragen?

Vraag hier de offerte oldtimer aan of bel ons. Je krijgt snel een voorstel. De ASR oldtimerverzekering is ook geschikt voor de oldtimer brandweerauto en de oldtimer bestelauto.

Het is mogelijk om je oldtimer telefonisch aan te melden. We doen je een premievoorstel en als je wilt, kun je meteen de ASR Oldtimer verzekering afsluiten.

Wil je meer informatie over de ASR oldtimerverzekering? Bekijk de verzekeringskaart ASR oldtimer of download de voorwaarden.

de OldtimerVerzekering ASR Oldtimerverzekering