Austin Healey oldtimer verzekering

Het Ontstaan van Austin Healey

In 1952 stond Donald Healey op het punt zijn creatie, de Donald Healey 100, te onthullen op een autotentoonstelling. Op het laatste moment ontdekte de directeur van Austin deze opmerkelijke auto. Hij verwierf direct de rechten en nog voor de officiële onthulling werd de auto omgedoopt tot de Austin Healey 100. Dit markeerde het begin van het legendarische merk Austin-Healey, dat gedurende 20 jaar, tot 1972, een prominente plaats innam in de autowereld.

Na de succesvolle 100-serie werden in de jaren ’60 zowel de Sprite als de MK-serie geïntroduceerd. De Austin Healey 300 MK III vertegenwoordigde de laatste ademtocht van dit iconische automerk, aangezien er na 1972 geen nieuwe modellen meer werden uitgebracht.

De Austin Healey Verzekering: Voor de Ware Liefhebbers

Als liefhebbers begrijpen wij de onschatbare waarde van de Austin Healey, niet alleen financieel, maar ook wat een Healey voor u betekent. Het bezitten van een Healey is al fantastisch  maar er in rijden is helemaal een belevenis. De Austin is door de jaren steeds comfortabeler geworden. Vanaf 1967 gaat echter de sportieve Austin Healey ten onder aan het succes van de Austin Mini.

Wij bieden een betaalbare Austin Healey verzekering met uitstekende service. Onze oldtimer verzekering omvat gunstige voorwaarden, waaronder gratis pechhulp in Nederland.

Premie voor de Austin Healey Verzekering

premie Austin Healey

Bij ons heeft u de mogelijkheid om zelf de premie te berekenen en direct de oldtimerverzekering af te sluiten. Als u liever persoonlijk te woord wordt gestaan, staan onze medewerkers paraat om u direct van dienst te zijn. Bereikbaar per telefoon en e-mail, wij helpen u snel en efficiënt.

WA-dekking is beschikbaar, en voor uitbreiding naar beperkt Casco of volledig Casco wordt een taxatierapport opgesteld door een erkende taxateur. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wij hanteren transparante tarieven, zonder verborgen verrassingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u een scherpe premie kunnen aanbieden en u adequaat kunnen adviseren over de juiste verzekeringsopties.

Gerelateerd:

Toenemende waarde oldtimer
MG Oldtimer verzekering

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering Austin Healey oldtimer verzekering