Austin Healey Verzekering

Het ontstaan van Austin Healeyaustin healey 100

Donald Healey wilde zijn gebouwde Donald Healey 100 presenteren op een autoshow in 1952. Net voordat de show open zou gaan, ontdekte de directeur van Austin deze bijzondere auto. Hij kocht de rechten van de auto en nog voor dat de show open ging voor het publiek, werd de auto Austin Healey 100 genoemd. Dit is het begin geweest van de Austin-Healey. Het merk heeft 20 jaar bestaan (tot 1972) De Healey is concurrerend geweest voor de Triumph en de MG.

Na de 100 serie is de Sprite en de MK serie uitgebracht in de jaren ’60. De Autin Healey 300 MK III is de allerlaatste uitvoering geweest, na 1972 is er (helaas) geen Austin Healey meer uitgebracht.

De Austin Healey verzekering; de verzekering voor Austin Healey liefhebbers

Wij weten zelf als liefhebber, hoe kostbaar deze auto’s zijn, niet alleen in waarde maar ook hoe het voelt om een Austin Healey in bezit te hebben. Wij zorgen met deze verzekering ervoor dat u meteen kan beginnen met genieten van deze bijzondere auto. Deze Austin Healey verzekering heeft een lage premie met een prima service. Pechhulp Nederland is inbegrepen.

premie Austin Healey

U kunt zelf de premie berekenen en als u de verzekering wilt afsluiten dan kan dat meteen. Heeft u liever een medewerker aan de lijn, wij helpen graag en gaan meteen voor u aan de slag! We helpen u altijd meteen als u ons nodig bent.

Alleen WA dekking is mogelijk maar wij raden u aan om de auto naast WA dekking uit te breiden met Casco dekking. Als u kiest voor de dekking beperkt Casco of volledig Casco dan wordt er een taxatierapport opgemaakt door een erkende taxateur. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij communiceren een eerlijke prijs en bij ons komt u geen verrassingen tegen. Wij zijn er van overtuigd dat we een scherpe premie aanbieden en dat we dat we u goed kunnen adviseren met de juiste verzekering.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering Austin Healey Verzekering