Austin Healey Verzekering

De Austin Healey verzekering: de verzekering voor Austin Healey liefhebbers.

Wij weten zelf als liefhebber, hoe kostbaar deze auto’s zijn, niet alleen in waarde maar ook wat een Austin Healey voor u kan betekenen. Genieten van uw Healey dat is het enigste wat u hoeft te doen.

Wij bieden een betaalbare Austin Healey verzekering met een prima service.  Deze oldtimer verzekering heeft goede voorwaarden waaronder gratis pechhulp Nederland.

premie Austin Healey

U kunt zelf de premie berekenen en als u de verzekering wilt afsluiten dan kan dat online. Heeft u liever een medewerker aan de lijn, wij helpen graag en gaan meteen voor u aan de slag!

Wij zijn goed bereikbaar via telefoon en mail. We helpen u altijd meteen als u ons nodig bent. U kunt ook zelf de premie berekenen en de oldtimerverzekering voor uw Austin Healey online aanvragen. WA dekking is mogelijk, als u de dekking wilt uitbreiden naar beperkt Casco of volledig Casco dan wordt er een taxatierapport opgemaakt door een erkende taxateur. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij communiceren een eerlijke prijs en bij ons komt u geen verrassingen tegen. Wij zijn er van overtuigd dat we een scherpe premie aanbieden en dat we dat we u goed kunnen adviseren met de juiste verzekering.

Neem contact op voor meer informatie

Hier een filmpje van een Austin Healey