Austin Healey verzekering

De Austin Healey verzekering: een speciale verzekering voor Austin Healey liefhebbers.

Wij weten zelf als liefhebber, hoe kostbaar deze auto is, wij bieden daarom een betaalbare Austin Healey verzekering aan voor Austin Healey rijders. Deze oldtimerverzekering heeft goede voorwaarden waaronder gratis pechhulp Nederland.

premie Austin Healey

De verzekering, speciaal voor Austin Healey bezitters is een initiatief van Veenstra & De Jong Assurantiën. Wij zijn zelf liefhebbers van het merk Austin Healey. Wij kunnen u een voordelige oldtimerverzekering bieden die bij uw unieke auto past.

Wij zijn goed bereikbaar via telefoon en mail. We helpen u altijd meteen als u ons nodig bent. U kunt ook zelf de premie berekenen en de oldtimerverzekering voor uw Austin Healey online aanvragen. WA dekking is mogelijk, als u de dekking wilt uitbreiden naar beperkt Casco of volledig Casco dan wordt er een taxatierapport opgemaakt door een erkende taxateur. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij communiceren een eerlijke prijs en bij ons komt u geen verrassingen tegen. Wij zijn er van overtuigd dat we een scherpe premie aanbieden en dat we dat we u goed kunnen adviseren.

Neem contact op voor meer informatie

Austin Healey vastgereden