Auto ouder dan 10 jaar

Zoek je een autoverzekering voor een auto ouder dan 10 jaar?

Heb jij een speciale auto die je bezit voor je plezier en die je niet gebruikt voor woon werk verkeer? Is je auto ouder dan 10 jaar? Wil je de auto beperkt of uitgebreid casco verzekeren? Dan is dit de juiste verzekering voor je klassieker. De auto dient in het boek te staan “de onschatbare klassieker”. De auto wordt tegen taxatiewaarde verzekerd.

Kortom, een uitstekende dekking tegen een lage premie. De verzekering is uit te breiden met aanvullende verzekeringen, zoals rechtsbijstand en schadeverzekerden inzittenden. De bestuurder moet minimaal 25 jaar oud zijn.

Wil je de auto alleen WA verzekeren? Kies dan voor onze goedkope autoverzekering

Op de klassieker verzekering worden geen schadevrije jaren opgenomen, de verzekering is dus zonder Bonus/Malus. De premie blijft dus ook ongewijzigd na een eventuele schade. Er wordt wel gekeken naar het schadeverleden, als je schade hebt gehad, meldt dit op het aanvraagformulier.

Vraag ons om een offerte, wij sturen je graag een voorstel voor de verzekering van je auto ouder dan 10 jaar.

Offerte aanvragen

Wil je meteen verzekeringsdekking voor de auto? Klik dan op onderstaande button. De aanvraag komt bij ons binnen en die nemen we meteen in behandeling. Je hoort dan telefonisch of via de mail of de auto in het voordelige klassieker tarief kan. Daarnaast krijg je informatie over het taxeren van je auto. De waarde van de auto moet worden vastgesteld door een erkende taxateur.

Meteen dekking aanvragen

Heb je nog vragen? Bel ons, we zitten voor je klaar!

de OldtimerVerzekering Auto ouder dan 10 jaar