Oldtimerverzekering voor auto’s vanaf 15 jaar

Ben jij in bezit van een oldtimer tussen 15 jaar en 25 jaar oud en op zoek naar een passende verzekering? Maak dan kennis met de speciale hobbytimerverzekering van Veenstra & De Jong Assurantiën. Als middelgroot kantoor en als klassiekerliefhebber kunnen wij jou een passende en goedkope verzekering aanbieden. Als liefhebber van klassieke auto’s weten wij namelijk dat je zuinig omgaat met je auto en dat je met deze hobbytimer weinig kilometers maakt. Met deze factoren hebben wij rekening gehouden in de premie.

Scherpe prijs en service

Naast een scherpe prijs bieden wij ook een service die je mag verwachten. Dit betekent o.a. dat jij snel en eenvoudig een hobbytimerverzekering kunt afsluiten. Natuurlijk kan dit in een paar klikken online maar eventueel mag je ook bellen. Je krijgt dan meteen een deskundig persoon aan de lijn die je graag van dienst is. Wij checken of jouw auto in dit voordelige tarief verzekerd kan worden. Mocht je klassieker al verzekerd zijn dan helpen wij je ook graag met het verhuizen van je verzekering. Uiteraard doen wij dit geheel gratis. Ontdek de voordelen en sluit online een hobbytimerverzekering af voor auto’s tussen 15 en 25 jaar.

 

Premie Hobbytimer5.000 km        8.000 km                 
Van 15 jaar tot 25 jaar
WA€ 126,14€ 165,78
Beperkt Casco 1,45% 1,70%
Volledig Casco 2,90% 3,65%
Premie (beperkt) casco wordt berekend over de taxatiewaarde
Jaarpremies, excl. 21% assurantiebelasting en € 10,- poliskosten
Termijnbetaling:Toeslag
Betaling per half jaar3%
Betaling per kwartaal4%
Betaling per maand6%
Zomertijd korting:25%korting op alle dekkingen
Uitbreidingen:
Premie
Hulpverlening Europa€ 15.00
Verhaalservice-extra€ 23.05
Rechtsbijstand€ 43.75
Schadeverzekering inzittenden€ 42.00

De hobbytimerverzekering is bedoeld voor echte liefhebbers van oldtimers. Je bezit naast je hobbytimer een auto voor dagelijks gebruik. De auto dient in een afgesloten stalling te staan.

De auto dient in het boek “de onschatbare klassieker” vermeld te staan, wij kunnen dit heel snel voor je opzoeken. Bij twijfel graag bellen of mailen.

Direct afsluiten

de OldtimerVerzekering Oldtimerverzekering voor auto’s vanaf 15 jaar