Hobby auto verzekeren vanaf 15 jaar

Ben jij in bezit van een auto tussen 15 en 25 jaar oud en wil je deze hobby auto verzekeren? Maak dan kennis met de speciale hobbytimer verzekering van Veenstra & De Jong Assurantiën. Als gespecialiseerd assurantiekantoor en als klassiekerliefhebber bieden we jou een passende en goedkope verzekering aan voor je hobbyauto. Als liefhebber van klassieke auto’s weten we dat je zuinig omgaat met je auto en dat je met de hobby auto weinig kilometers maakt. Met deze factoren hebben wij rekening gehouden in de premie.

Scherpe prijs en service

Naast een scherpe prijs bieden wij ook een service die je van ons mag verwachten. Dit betekent dat jij snel en eenvoudig een hobby autoverzekering kunt afsluiten. Dit kun je op deze website regelen maar je kunt ons ook bellen. Je krijgt dan meteen een deskundige medewerker aan de lijn die je graag helpt. De hobby auto verzekeren is dan zo geregeld. Als je hobby auto nu is verzekerd bij een andere verzekeraar dan helpen wij je graag met het verhuizen van je verzekering. Ontdek de voordelen en verzeker je hobbyauto op deze website.

 

 Premie hobby auto
 5.000 km        8.000 km     
 Van 15 tot 25 jaar
 WA € 127 € 166
 Beperkt Casco  1,45%  1,70%
 Volledig Casco  2,90%  3,65%
 % van taxatiewaarde
 Jaarpremie, excl. 21% belasting
 Termijnbetaling:  Per keer
 Betaling per maand 1,65
 Betaling per jaar 3,25
 Zomertijd korting: – 25%  premiekorting
 Uitbreidingen:
 Premie
 Hulpverlening Europa  € 15
 Verhaalservice  € 23
 Rechtsbijstand  € 44
 Schade inzittenden  € 42

 

De hobby auto verzekering is er voor de echte liefhebbers van (semi) oldtimers. Je bezit naast je hobby auto een andere auto voor dagelijks gebruik. De hobbyauto moet gestald zijn  in een afgesloten stalling.
De auto staat in het boek “de onschatbare klassieker”, heb je dit boek niet, bel ons, wij zoeken dit snel voor je op.

Heb je een hobby auto die je gebruikt voor terreinrijden? Kies dan deze: 4x4verzekering.

Hobby auto afsluiten

Andere oldtimerverzekeringen

de OldtimerVerzekering Hobby auto verzekeren vanaf 15 jaar