BMW Verzekering

BMW verzekeren

De premie voor de BMW oldtimerverzekering is al laag maar BMW club leden krijgen daarnaast nog een extra korting van 5%. Deze korting is alleen voor leden van de BMW Clubs Nederland (BCNL) en de BMW Z1 Club.

Je kunt de premie voor je BMW oldtimer hieronder berekenen en je ziet meteen of de BMW in dit goedkope oldtimertarief kan. De BMW oldtimerverzekering is voor auto’s ouder dan 25 jaar. Is de BMW jonger dan 25 jaar oud klik dan hier voor een premieberekening.

premie BMW oldtimer

Bij goed onderhoud blijft een BMW een behoorlijke dagwaarde houden. De meeste BMW oldtimers worden naast WA dekking dan ook aanvullend verzekerd voor beperkt of volledig Casco. De BMW oldtimer is in dat geval ook voor brand/diefstal en ruitschade verzekerd bij beperkt Casco dekking en ook voor aanrijding/vandalisme en eigen schuldschade bij volledig Casco. Bij de uitgebreidere dekking dient de BMW getaxeerd te worden door een erkende FEHAC taxateur.

Ben je lid van BMW Clubs Nederland (BCNL) of de BMW Z1 club dan ontvangt je 5% extra korting. Op het aanvraagformulier kun je aangeven dat je een lidmaatschap hebt van één van deze BMW clubs.

Heb je (ook) een BMW jonger dan 25 jaar, Bereken dan de autopremie met onderstaande knop. Bellen kan natuurlijk ook. We maken graag een offerte of geven telefonisch een premievoorstel.

premie BMW auto

BMW

BMW heeft een rijke en levendige geschiedenis op autogebied. Bayerische Motor Werke is ooit gestart met het bouwen van vliegtuigmotoren. Sinds 1923 worden er wereldwijd veel BMW motorfietsen geproduceerd en vanaf 1929 worden er auto’s gemaakt. BMW werkt veel samen met andere bedrijven. BMW is het moederbedrijf van Rolls Royce, waaronder Mini weer een onderdeel van is.

In 2014 werden maar liefst wereldwijd meer dan 2 miljoen auto’s en motoren geproduceerd. De BMW worden voornamelijk in Duitsland gemaakt maar ook in China en Amerika worden er volop BMW’s geproduceerd. BMW is een sterk merk. Er rijden nu dan ook nog veel oldtimer auto’s en motoren rond.

de OldtimerVerzekering BMW Verzekering