BMW Verzekering

BMW verzekeren

De premie voor de oldtimerverzekering is laag, BMW club leden krijgen daarnaast nog een extra korting van 5%. Wij vinden het erg leuk dat we BMW liefhebbers een extra korting van 5% mogen geven. Deze korting is alleen voor leden van de BMW Clubs Nederland (BCNL) en de BMW Z1 Club.

Benieuwd naar de premie, bereken deze hieronder. De BMW oldtimer verzekering is voor auto’s ouder dan 25 jaar. Is uw BMW jonger, scroll dan wat verder naar beneden.

premie BMW oldtimer

Bij goed onderhoud blijft een BMW een behoorlijke dagwaarde houden. De meeste BMW oldtimers worden naast WA dekking dan ook aanvullend verzekerd voor beperkt of volledig Casco. De BMW oldtimer is in dat geval ook voor brand/diefstal en ruitschade verzekerd bij beperkt Casco dekking n ook voor aanrijding/vandalisme en eigen schuldschade bij volledig Casco. Voor de aanvullende dekking, beperkt dan wel volledig Casco dekking dient de BMW getaxeerd te worden door een erkende FEHAC taxateur.

Bent u lid van BMW Clubs Nederland (BCNL) of de BMW Z1 club dan ontvangt u 5% extra korting op uw BMW verzekering. Op het aanvraagformulier kunt u aangeven dat u lid bent van één van deze BMW clubs.

Heeft u (ook) een BMW jonger dan 25 jaar, Bereken dan even de autopremie met onderstaande knop. U kunt ons natuurlijk ook even bellen. We maken graag een offerte of geven u telefonisch een premie door voor uw BMW.

premie BMW auto

BMW

BMW heeft een rijke en levendige geschiedenis op autogebied. Bayerische Motor Werke begon als bouwer van vliegtuigmotoren. Sinds 1923 worden er wereldwijd veel BMW motorfietsen geproduceerd en vanaf 1929 worden er auto’s gemaakt.  BMW werkt veel samen met andere bedrijven. BMW is het moederbedrijf van Rolls Royce, waaronder Mini weer onderdeel van is

In 2014 werden maar liefst wereldwijd meer dan 2 miljoen auto’s en motoren geproduceerd. De BMW worden voornamelijk in Duitsland gemaakt maar ook in China en Amerika worden er volop BMW’s geproduceerd. BMW is een sterk merk. Er rijden nu dan ook nog veel oldtimer auto’s en motoren rond.

de OldtimerVerzekering BMW Verzekering