BMW Verzekering

Geschiedenis

BMW heeft een rijke en levendige geschiedenis op autogebied. Bayerische Motor Werke begon als bouwer van vliegtuigmotoren. In 1923 wordt de eerste BMW motorfiets ontwikkelt en de eerste auto rolt in 1929 uit de fabriek. In 1915 heeft het bedrijf al 370 medewerkers in dienst. Sindsdien is BMW een merk wat constant in beweging is. BMW heeft vele samenwerkingsverbanden, zo is BMW moederbedrijf van Rolls Royce motor Cars. Het merk Mini is hier dan weer een onderdeel van.

In 2014 werden er wereldwijd meer dan 2 miljoen voertuigen geproduceerd. Hier vallen ook de BMW motoren onder. In 2018 werkten er totaal 135.000 mensen voor BMW. De voertuigen worden voornamelijk in Duitsland geproduceerd maar ook in China en America is de productie hoog. Mocht je ooit een nieuwe BMW kopen dan is het mogelijk op deze zelf op te halen in München, bij de BMW Welt.

BMW Logo logo bmw

Het logo bestaat uit een zwart ring met de letters BMW daarin, het BMW logo is in 1917 bedacht. Heel lang werd gedacht dat het logo verwees naar een propeller. BMW deed zelf mee aan dit verhaal. Pas in 2005 werd duidelijk dat het logo verwijst naar de kleuren van de Zuid Duitse deelstaat Beieren.

premie BMW oldtimer

BMW verzekeren

Veenstra & de Jong Assurantiën is actief op het gebied van autoverzekeringen en oldtimer verzekeringen. Wij zijn continue de beste verzekering aan het selecteren voor onze klanten. Belangrijk is dat bezitters van oldtimer goede informatie krijgen. Wij vinden het altijd erg leuk als klanten verbaasd zijn over de premie.

De BMW oldtimer verzekering is voor auto’s ouder dan 25 jaar. Klik voor op bovenstaande button als u de premie wilt berekenen voor uw BMW.

De meeste BMW’s blijken waardevast te zijn met een behoorlijke dagwaarde. U heeft zelf de keuze om uw BMW extra te verzekering voor beperkt of volledig Casco. De BMW is dan in alle gevallen goed verzekerd. De BMW moet goed gewaardeerd worden. Daarvoor dien je de BMW te laten taxeren door een erkende FEHAC taxateur.

Als u lid bent van BMW Clubs Nederland (BCNL) of de BMW Z1 Club, ontvangt u een extra korting van 5% op uw BMW-verzekering. U kunt dit aangeven bij het aanvragen van de oldtimerverzekering.

Indien u een BMW bezit die jonger is dan 25 jaar, bieden wij ook een voordelige autoverzekering specifiek voor uw BMW. U kunt zelf de premie berekenen of u kunt ons bellen voor persoonlijk advies. We staan klaar om u te helpen met een passend advies voor uw BMW.

premie BMW auto

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering BMW Verzekering