BMW Verzekering

Geschiedenis

BMW heeft een rijke en levendige geschiedenis op autogebied. Bayerische Motor Werke begon als bouwer van vliegtuigmotoren. In 1923 wordt de eerste BMW motorfiets ontwikkelt en de eerste auto rolt in 1929 uit de fabriek. In 1915 heeft het bedrijf al 370 medewerkers in dienst. Sindsdien is BMW een merk wat constant in beweging is. BMW heeft ook vele samenwerkingsverbanden, zo is BMW moederbedrijf van Rolls Royce motor Cars. Het merk Mini is hier weer een onderdeel van.

In 2014 werden er wereldwijd meer dan 2 miljoen voertuigen geproduceerd. Hier vallen ook de BMW motoren onder. In 2018 werkten er totaal 135.000 mensen voor BMW. De voertuigen worden voornamelijk in Duitsland geproduceerd maar ook in China en America is de productie hoog. Mocht je ooit een nieuwe BMW kopen dan kun je deze ophalen in München, bij de BMW Welt. Dit moet een ware belevenis zijn.

BMW Logo logo bmw

Het logo bestaat uit een zwart ring met de letters BMW daarin, het BMW logo is al in 1917 bedacht. Heel lang werd gedacht dat het logo verwees naar een propeller. BMW deed zelf mee aan dit verhaal. Pas in 2005 bleek dat het logo verwijst naar de kleuren van de Zuid Duitse deelstaat Beieren.

premie BMW oldtimer

BMW verzekeren

Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën zijn actief op het gebied van autoverzekeringen en oldtimer verzekeringen. Wij zijn de hele dag bezig de beste verzekering te selecteren voor onze klanten. Belangrijk is dat bezitters van oldtimer goede informatie krijgen. Wij vinden het altijd erg leuk als klanten verbaasd zijn over de premie.

De BMW oldtimer verzekering is voor auto’s ouder dan 25 jaar. Klik voor op bovenstaande button als u de premie wilt berekenen voor uw BMW.

De meeste BMW’s blijken waardevast te zijn met een behoorlijke dagwaarde. U heeft zelf de keuze om uw BMW extra te verzekering voor beperkt of volledig Casco. De BMW is dan in alle gevallen goed verzekerd. De BMW moet goed gewaardeerd worden. Daarvoor dien je de BMW te laten taxeren door een erkende FEHAC taxateur.

Bent u lid van BMW Clubs Nederland (BCNL) of de BMW Z1 club dan ontvangt u 5% extra korting op uw BMW verzekering. U kunt dit aangeven op het aanvraagformulier.

Heeft u een BMW jonger dan 25 jaar, ook voor deze BMW is er een voordelige BMW autoverzekering. U kunt zelf de premie uitrekenen of bel ons even, we helpen graag met een goed advies voor uw BMW.

premie BMW auto

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering BMW Verzekering