Oldtimer bromfietsverzekering

Bezit je een oldtimer bromfiets of snorfiets of een verzameling oldtimer bromfietsen? Verzeker je oldtimer brommer dan via deze website

Wat kost een Oldtimer bromfiets verzekering?

Premie WA dekking

Oldtimer bromfiets verzekering    € 47,- per jaar
2e en volgende oldtimer brommer € 20,- per jaar per bromfiets

Aanvraag oldtimer bromfiets

Deze verzekering is bedoeld voor oldtimer bromfietsen en scooters ouder dan 25 jaar oud. Op deze website bereken je snel en gemakkelijk de premie van de oldtimer bromfietsverzekering. De verzekering sluit je in een paar klikken af. Heb je voor dagelijks gebruik een ander vervoermiddel? Dan is dit de goedkoopste verzekering voor je oldtimer brommer. De premie is inclusief assurantiebelasting. Je betaalt wel eenmalige poliskosten ad € 9,68. Oldtimer bromfietsen zijn bijvoorbeeld: Solex, Berini, Puch, Suzuki en Kreidler.

Is je bromfiets / snorfiets jonger dan 25 jaar of gebruik je de bromfiets dagelijks, klik voor de berekening op onderstaande button.

Bromfiets nieuwer dan 25 jaar

Gebruikt je de oldtimer bromfiets als primair vervoer?

De oldtimer bromfietsverzekering is in dat geval niet mogelijk, je kunt de oldtimer brommerverzekering niet aanvragen als de bromfiets dagelijks of zakelijk wordt gebruikt maar geen nood! We hebben ook voor bromfietsen die dagelijks worden gebruikt een voordelig tarief.

Klik voor een premieberekening op de button hierboven.

Een bromfietsverzekering is verplicht

Heb je de bromfiets niet geschorst, dan heb je de bromfiets op naam dan heb je verzekeringsplicht. Als je een brommer aanschaft is het  belangrijk zo snel mogelijk een bromfietsverzekering te regelen. Dit wordt nog wel eens vergeten, je hebt bijvoorbeeld een bromfiets in de garage staan die niet wordt gebruikt. De RDW controleert dagelijks of een bromfiets of een ander voertuig wel is verzekerd. De oldtimer bromfietsverzekering van Veenstra & de Jong is goedkoop en goed geregeld.

Voor je oldtimer bromfietsverzekering ga je naar Veenstra & de Jong Assurantiën, wij regelen het graag voor je.

de OldtimerVerzekering Oldtimer bromfietsverzekering