Oldtimer bromfietsverzekering

Heb je een oldtimer bromfiets of snorfiets in je bezit of heb je zelfs een hele verzameling oldtimer bromfietsen? Lees dan verder, we hebben een hele voordelige oldtimer bromfietsverzekering.


WA Premie Oldtimerverzekering bromfiets    € 45,98 per jaar
Premie 2e en volgende oldtimer bromfietsen € 19,70 per jaar

Aanvraag oldtimer bromfiets

De verzekering is voor oldtimer bromfietsen en scooters vanaf 25 jaar oud. De premie is inclusief assurantiebelasting maar exclusief eenmalige poliskosten van € 9,68. Merken van oldtimer bromfietsen zijn o.a.: Solex, Berini, Puch, Suzuki en Kreidler. Is je bromfiets / snorfiets jonger dan 25 jaar, klik dan hier voor een premieberekening.

Je kunt hier snel en gemakkelijk de premie berekenen van de bromfietsverzekering. De verzekering van je bromfiets is in een paar klikken geregeld. Heb je voor dagelijks gebruik een ander vervoermiddel? Dan is dit de goedkoopste verzekering voor je bromfiets of scooter.

  • Gebruikt je de oldtimer bromfiets als primair vervoer?
    kijk dan eens naar onze bromfiets verzekering de oldtimer bromfietsverzekering kan namelijk niet afgesloten worden als de bromfiets:
    gebruikt wordt als primair eerste voertuig
    dagelijks of zakelijk gebruikt wordt

Heb je de bromfiets niet geschorst, dan heb je verzekeringsplicht. Het is dan zeer belangrijk zo snel mogelijk een bromfietsverzekering te regelen. Dit wordt nog wel eens vergeten, je hebt bijvoorbeeld een bromfiets in de garage staan die niet wordt gebruikt. De RDW controleert dagelijks of een bromfiets of een ander voertuig voldoet aan de verzekeringsplicht. De oldtimer bromfietsverzekering van Veenstra & de Jong is goedkoop en goed geregeld.

Welkom bij de oldtimer bromfietsverzekering zonder zorgen!