Oldtimer bromfietsverzekering

Bezit je een oldtimer bromfiets of snorfiets of een verzameling oldtimer bromfietsen? Dan is deze voordelige oldtimer brommerverzekering dé verzekering voor jou.

Wat kost een Oldtimer bromfietsverzekering?

WA Premie Oldtimer bromfietsverzekering    € 47,- per jaar
Premie 2e en volgende oldtimer bromfietsen € 20,- per jaar (per bromfiets)

Aanvraag oldtimer bromfiets

De verzekering is voor oldtimer bromfietsen en scooters vanaf 25 jaar oud. Je kunt hier snel en gemakkelijk de premie berekenen van de oldtimer bromfiets verzekering. De verzekering van je bromfiets is in een paar klikken geregeld. Heb je voor dagelijks gebruik een ander vervoermiddel? Dan is dit de goedkoopste verzekering voor je oldtimer brommer. De premie is inclusief assurantiebelasting maar exclusief eenmalige poliskosten van € 9,68. Oldtimer bromfietsen zijn bijvoorbeeld: Solex, Berini, Puch, Suzuki en Kreidler.

Is je bromfiets / snorfiets jonger dan 25 jaar, of gebruik je de bromfiets dagelijks, klik voor de berekening op onderstaande button.

Premie Bromfiets < 25 jaar

Gebruikt je de oldtimer bromfiets als primair vervoer?

De oldtimer bromfietsverzekering is in dat geval niet mogelijk, maar geen nood! We hebben ook voor bromfietsen die dagelijks worden gebruikt een voordelig tarief. Klik dan op de button hierboven. Je kunt deze oldtimer brommerverzekering niet aanvragen als de bromfiets dagelijks of zakelijk wordt gebruikt

Een bromfietsverzekering is verplicht.

Heb je de bromfiets niet geschorst, dan heb je verzekeringsplicht. Het is dan zeer belangrijk zo snel mogelijk een bromfietsverzekering te regelen. Dit wordt nog wel eens vergeten, je hebt bijvoorbeeld een bromfiets in de garage staan die niet wordt gebruikt. De RDW controleert dagelijks of een bromfiets of een ander voertuig voldoet aan de verzekeringsplicht. De oldtimer bromfietsverzekering van Veenstra & de Jong is goedkoop en goed geregeld.

Voor je oldtimer bromfietsverzekering ga je naar Veenstra & de Jong Assurantiën, wij regelen het graag voor je.

de OldtimerVerzekering Oldtimer bromfietsverzekering