Cabrio Verzekering

U kunt pas zorgeloos van uw cabriolet genieten met een goede cabrio verzekering.

Door onze ruime ervaring in het verzekeren van personenauto’s, youngtimers en oldtimers kunnen wij voor u de beste cabriolet verzekering aanbieden met de laagste premie.

In de zomer heerlijk met de cabrio er op uit. Het rijden in een cabrio geeft veel plezier en een gevoel van geluk. Heerlijk de zon voelen en de wind door je haren, terwijl je door het landschap rijdt.

Een goede verzekering voor je auto is belangrijk. Wij bieden een goede oldtimer verzekering aan met duidelijke voorwaarden die de cabriolet liefhebber zeker zal aanspreken. Hulpverlening in Nederland bij pech is bij ons gewoon, zonder extra kosten, meeverzekerd. U kunt zelf de dekking kiezen, u betaalt op deze manier nooit teveel premie. Wilt u diefstal meeverzekeren of schade aan uw cabrio? Kies dan voor de aanvullende Cascodekking.

U kunt optioneel uw oldtimer verzekering uitbreiden met rechtshulp en hulpverlening in Europa. Als u de cabrio alleen in Nederland gebruikt hoeft u deze dekking niet te verzekeren en daarom ook hiervoor geen premie te betalen.

Heeft u een Cabrio ouder dan 15 jaar oud? Bereken hieronder de premie voor de oldtimer cabrio verzekering:

 premie cabrio

Bezit u een cabriolet jonger dan 15 jaar? Ook voor de nieuwere cabriolets hebben wij een verzekering met uitgebreide voorwaarden en tegen een voordelige premie. Klik hier voor meer informatie.