Hulpverlening oldtimerverzekering

Hulpverlening / Pechhulp Nederland

Wat is verzekerd?

Hulp met pech of een ongeval met je oldtimer in Nederland, buiten de eigen woonplaats, is standaard meeverzekerd. Je bent verzekerd van hulpverlening bij:

Uitval van de oldtimer

Je bent verzekerd als de oldtimer uitvalt, buiten de eigen woonplaats, en je daardoor niet meer verder kunt. Deze gebeurtenis is verzekerd als de uitval veroorzaakt wordt door elke gebeurtenis, ook als gevolg van eigen gebrek, of pech. Wil je ook pechhulp verzekeren in je woonplaats? Kies dan voor de uitgebreide pechhulpverzekering.

Uitval van de bestuurder

Er is dekking als de bestuurder van de oldtimer uitvalt in Nederland (buiten de woonplaats) door ziekte of door een ongeval. Hulp in Europa is verzekerd al je de uitbreiding Hulpverlening Europa hebt aangevraagd. Dit kost op jaarbasis € 15,- extra.

Wat wordt er vergoed?

Voor alle hulpverlening dien je vooraf, de Europeesche Hulplijn te bellen om toestemming te vragen. Is niemand in staat om de Europeesche Hulplijn te bellen? Dan vergoedt de maatschappij de schade wel. Welke kosten worden vergoed?:

  • vervoer van de oldtimer, de eventuele aanhanger en de bagage naar een adres in Nederland;
  • vervoer van de verzekerden per taxi, onmiddellijk na het voorval, naar een adres in Nederland. De hulp en het vervoer moeten door SOS International zijn georganiseerd.

Hulpverlening / Pechhulp Europa

Als je met je oldtimer naar het buitenland gaat, raden wij u aan om Hulpverlening Europa mee te verzekeren. Als je in het buitenland een ongeluk of schade veroorzaakt, zijn de gevolgen soms niet te overzien. De taal is een probleem, je kent de weg niet en wat moet je dan. Laat dat maar aan de maatschappij over. Met deze uitbreiding ben je verzekerd van deskundige hulp in Europa. Bovendien heb je recht op de altijd-terughaal-garantie. Als je oldtimer of youngtimer total loss is, halen wij hem toch terug naar Nederland!

Uitgebreide hulpverlening in Nederland of Europa

In het geval van pech onderweg of heb je hulp nodig tijdens het rijden? Je kunt de Europeesche Hulplijn dag en nacht bellen. Wij komen waar nodig direct in actie. Hulp in Nederland, buiten de eigen woonplaats, is standaard verzekerd. Voor hulp in Europa heb je de aanvullende pechhulp Europa nodig, dit kun je aanvinken op het aanvraagformulier. Tip: zet het nummer van de Europeesche Hulplijn in de mobiele telefoon (+ 31 20 65 15 777). Op die manier is hulp altijd dichtbij.

de OldtimerVerzekering Dekking Hulpverlening oldtimerverzekering