Eendagskenteken

Als het nodig is dat je de oldtimer moet laten keuren is een rit naar een RDW keuringsstation onvermijdelijk. Het RDW kijkt of de oldtimer voldoet aan de eisen waaraan een voertuig in Nederland moet voldoen. Je kunt de auto of de motor transporteren op een ambulance naar het keuringsstation maar je kunt ook besluiten om te gaan rijden. Maar zonder keuring en/of kenteken mag je niet de weg op.

Eendagskenteken aanvragen bij RDW

Als je zelf de oldtimer naar het RDW keuringsstation wilt rijden maar de oldtimer nog geen kenteken heeft, kan een eendagskenteken uitkomst bieden. Het eendagskenteken kun je alleen aanvragen wanneer je een keuringsafspraak bij de RDW maakt. Het tijdelijke kentekennummer vraag je aan bij de RDW.

Met een eendagskenteken mag je op de dag van de keuring van je woonplaats naar het RDW keuringsstation en terug rijden. Het kenteken is geldig voor één dag en is alleen geldig in Nederland.

Gratis oldtimer verzekering voor één dag

Je kunt jouw oldtimer met het eendagskenteken verzekeren voor één dag. Heb je al een oldtimer bij ons verzekerd of *ga je de oldtimer bij ons verzekeren dan is dit gratis. Wel rekent de maatschappij eenmalige poliskosten van € 11,-. Heb je het voertuig (bromfiets, motor of auto) bij een andere verzekeraar verzekerd dan is het voordeligste dat je bij je huidige verzekeraar dekking aanvraagt voor de keuringsdag.

*Besluit je achteraf de oldtimer bij een andere verzekeraar te verzekeren dan ontvang je een factuur van € 50,-.

Oldtimer auto, motor of bromfiets voor één dag verzekeren

De oldtimer is WA verzekerd en de oldtimerverzekering is alleen geldig op de dag van de keuring. Je kiest de kortst mogelijke route van je adres of garage naar de RDW keuring en terug. Via onderstaande button kun je de verzekering voor je eendagskenteken aanvragen. Je mag ons natuurlijk ook bellen, we regelen het graag voor je.

Aanvragen dekking eendagskenteken:

1 dag verzekering aanvragen

Wanneer je de verzekering voor het eendagskenteken hebt aangevraagd krijg je van ons een bevestiging per mail. Deze mail kun je uitprinten en meenemen als verzekeringsbewijs. Nadat je oldtimer is goedgekeurd krijg je binnen enkele dagen een Nederlandse kenteken, dit kenteken graag nog dezelfde dag nog aan ons doorgeven. De verzekering voor de oldtimer kan dan meteen ingaan.

de OldtimerVerzekering Eendagskenteken