Ford Verzekering

Ford Scorpio

Deze Ford is gemaakt tussen 1985 en 1998. Het is een grote auto, nog niet echt een favoriete oldtimer. Dit komt onder andere doordat de auto niet zo populair was. Hoe kwam dit nu? De Ford Scorpio was de opvolger van de Ford Granada. Alleen leek de eerste generatie Ford Scorpio teveel op de Ford Sierra. (hieronder meer)

De Scorpio kreeg vervolgens een face lift. De auto kreeg een dikkere uitstraling. Het pakte verkeerd uit. De Ford liefhebbers lieten de nieuwe Scorpio links liggen. Sommige mensen vonden de auto echt lelijk. De auto werd vooral gebruikt als dienstauto. Prominente mensen, zoals minister Kok en de voormalige koningin Beatrix, werden in deze auto naar hun afspraken vervoerd.Ford Scorpio

De taxibranche ontdekte de Scorpio ook. De Ford Scorpio is nogal wat goedkoper dan de welbekende Mercedes en je er is veel ruimte op de achterbank. Nog steeds is een Ford Scorpio een betaalbare auto. Het zal ons benieuwen of de Ford Scorpio ooit een echter klassieker zal worden.

Ford Sierra

Een Ford die (nog) wel in waarde stijgt is de Ford Sierra. De Ford Sierra volgde destijds de Ford Taunus op.Ford Sierra De Sierra wordt geproduceerd vanaf 1982. In 1983 komt het paradepaardje van de Ford, de Ford Sierra XR4i. Deze Sierra heeft een V6 motor met 150 pk. De auto weegt maar 1200 kg. De Sierra wordt op zijn beurt weer opgevolgd door de Ford Sierra RS Cosworth. Deze versie wordt veel gebruikt voor rally rijden. Er rijden nu echter niet veel Sierras en Cosworth’s meer rond. Door de Turbo motoren hebben veel auto’s het loodje moeten leggen.

Als specialist in het verzekeren van oldtimer verzekering weten wij dat de wensen per klant verschillen

Onze autoverzekering en oldtimerverzekering bieden wij aan, tegen de meest scherp mogelijke premie en beste voorwaarden. Jouw Ford is altijd goed en voordelig te verzekeren.

Ford verzekering vanaf 25 jaar

premie oldtimer Ford

Ben je in het bezit van een Ford die 25 jaar of ouder is, bereken je premie in het oldtimertarief. Dit tarief heeft een aantal voordelen zoals gratis pechhulp. Voor het Ford oldtimertarief is het wel nodig dat er nog een auto aanwezig is die je voor dagelijkse ritten gebruikt.

Is jouw Ford jonger dan 25 jaar?

Bij Veenstra en de Jong Assurantiën kun je voor jouw Ford een autoverzekering online afsluiten. Je maakt eerst een vergelijking, je selecteert de voordeligste maatschappij en sluit je jouw eigen Ford verzekering in 5 minuten af. In de meeste gevallen is er direct dekking en kun je meteen genieten van je auto.

goedkope autoverzekering

Heb je nog vragen ons auto team zit voor je klaar, we helpen graag!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering Ford Verzekering