Hobby auto verzekering

Ben jij in het bezit van een hobbytimer? Dit is een klassieke auto tussen 15 jaar en 25 jaar oud. Heb je daarnaast een auto voor dagelijks gebruik? Dan is deze hobby auto verzekering iets voor jou! Als middelgroot verzekeringskantoor en als liefhebber van klassieke auto’s bieden we een passende hobby auto verzekering. We kunnen deze verzekering aanbieden omdat wij weten dat je zuinig met je auto omgaat en dat je met deze hobbytimer relatief weinig kilometers maakt. Dit heeft direct invloed op de premie.

Scherpe prijs en goede dienstverlening

Naast een scherpe prijs bieden wij ook een goede service. Dit betekent o.a. dat jij snel en eenvoudig een hobby autoverzekering kunt afsluiten. Dit kan online maar je kan ons ook bellen. Je krijgt dan meteen een specialist aan de lijn die je goed informeert. Mocht je auto al verzekerd zijn dan helpen wij je ook graag met het overstappen van de verzekering. Uiteraard is dit gratis en vrijblijvend. Ontdek de voordelen en sluit online een hobby auto verzekering af.

Premie Hobbytimer 5.000 km        8.000 km           
Van 15 jaar tot 25 jaar
WA € 126,14 € 165,78
Beperkt Casco  1,45%  1,70%
Volledig Casco  2,90%  3,65%
Premie (beperkt) casco wordt berekend over de taxatiewaarde
Jaarpremie excl. 21% assurantiebelasting
Termijnbetaling: Toeslag
Per 1/2 jaar per incasso 3,25
Per kwartaal per incasso 3,25
Per maand, per incasso 1,65
Zomertijd korting: – 25% korting op alle dekkingen
Uitbreidingen:
Premie
Hulpverlening Europa € 15,00
Verhaalservice-extra € 23,05
Rechtsbijstand € 43,75
Schadeverzekering inzittenden € 42,00

Acceptatie eisen hobbyauto verzekering:

De hobby auto verzekering is bedoeld voor echte liefhebbers van oldtimers. Je hebt bezit naast je hobby auto een auto voor dagelijks gebruik, je rijdt niet meer dan 8.000 km per jaar. De hobbytimer dient in een afgesloten stalling te staan en de hobby auto moet vermeld staan in de “onschatbare klassieker”. Als je ons belt dan zoeken we dit snel voor je op.

 

de OldtimerVerzekering Hobby auto verzekering