Hobbytimer verzekering

Ben jij in bezit van een hobbytimer? Dit is een klassieke auto tussen 15 jaar en 25 jaar oud. Heb je daarnaast een auto voor dagelijks gebruik? Dan is deze hobbytimerverzekering iets voor jou! Als middelgroot verzekeringskantoor en als liefhebber van klassieke auto’s kunnen wij jou een goedkope hobbytimerverzekering aanbieden die bij jou past. We kunnen deze verzekering aanbieden omdat wij weten dat je zuinig met je auto omgaat en dat je met deze hobbytimer relatief weinig kilometers maakt. Met deze factoren hebben wij rekening gehouden in de premie.

Scherpe prijs en goede service

Naast een scherpe prijs bieden wij ook een goede service. Dit betekent o.a. dat jij snel en eenvoudig een hobbytimerverzekering kunt afsluiten. Dit kan online maar eventueel mag je ook bellen. Je krijgt dan meteen een deskundig persoon aan de lijn die je goed kan informeren. Mocht je auto al verzekerd zijn dan helpen wij je ook graag met het overstappen van de verzekering. Uiteraard is dit gratis en vrijblijvend. Ontdek de voordelen en sluit online een hobbytimerverzekering af.

 

Premie Hobbytimer5.000 km        8.000 km                 
Van 15 jaar tot 25 jaar
WA€ 126,14€ 165,78
Beperkt Casco 1,45% 1,70%
Volledig Casco 2,90% 3,65%
Premie (beperkt) casco wordt berekend over de taxatiewaarde
Jaarpremies, excl. 21% assurantiebelasting en € 8,50 poliskosten.
Termijnbetaling:Toeslag
Betaling per half jaar3%
Betaling per kwartaal4%
Betaling per maand6%
Zomertijd korting:25%korting op alle dekkingen.
Uitbreidingen:
Premie
Hulpverlening Europa€ 15.00
Verhaalservice-extra€ 23.05
Rechtsbijstand€ 43.75
Schadeverzekering inzittenden€ 42.00

De hobbytimerverzekering is bedoeld voor echte liefhebbers van oldtimers. Je hebt bezit naast je hobbytimer een auto voor dagelijks gebruik, je rijdt niet meer dan 8.000 km per jaar. De hobbytimer dient in een afgesloten stalling te staan.

De auto dient in het boek “de onschatbare klassieker” vermeld te staan, wij kunnen dit heel snel even voor je opzoeken. Bij twijfel graag bellen of mailen.