Honda Verzekering

Het merk Honda.

Honda is een Japanse fabrikant van niet alleen auto’s, maar ook van motorfietsen en scooters. Al sinds 1937 is het bedrijf op de markt en in 1946 is de eerste Honda gecreëerd. Tot op de dag van vandaag is Honda een groot en bekend merk voor de oldtimerliefhebbers. Je kunt bij ons kantoor de Honda verzekering aanvragen, hieronder kun je daar meer over lezen.

Honda Civic

In 1972 werd de Honda Civic op de markt gebracht. De juiste auto op het juiste moment. De Civic is een compacte auto en was daarmee een perfecte auto voor de jaren ’70. Nu, bijna 50 jaar later, is de Honda Civic nog steeds net zo geschikt en populair als vroeger.

Nadat de tweede generatie in 1979 op de markt kwam, kwam in 1983 alweer de derde generatie Civic op de markt. Deze kwam er in 4 verschillende uitvoeringen. Zo was er destijds een vijfdeurs stationcar uitgebracht, een vierdeurs sedan, een driedeurs hatchback en een coupé uitvoering.

Terwijl de jaren verstreken, werd de Civic steeds luxer ingericht. Wat begon met een basic uitrusting, is de Civic later ook uitgebracht met luxe opties zoals airconditioning, centrale deurvergrendeling, elektrische ramen en lederen bekleding. In het jaar 2014 stond Honda op nummer 8 op de lijst van grootste voertuigproducenten wereldwijd.

Honda Verzekering

Ben jij in het bezit van een oldtimer Honda? Wij verzekeren jouw oldtimer Honda voor een voordelig tarief. Je kunt gemakkelijk online een premie berekenen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, we helpen je graag! We vertellen je graag wat de premie is voor je Honda en kunnen je altijd helpen met het afsluiten van de oldtimer verzekering.

Heb je een Honda die jonger is dan 20 jaar? Dan kunnen wij je auto eventueel als personenauto verzekeren. Ook hiervoor kun je gemakkelijk online een premie berekenen of neem contact met ons op.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering Honda Verzekering