Jaguar Verzekering

De naam Jaguar duikt pas in 1935 op nadat een rally was gewonnen.

De auto heette destijds de SS, afkorting van Swallow Sidecar. Deze naam komt voort uit doordat het bedrijf zich voornamelijk bezig hield met het maken van zijspannen van motorfietsen. Pas ver na de 2e wereldoorlog, in 1948, komt de productie van de Jaguar MK V op gang. Daarna gaat het snel, types zoals de Jaguar C en D type (sportauto’s) doen hun intree en daarna komen de bekendere types zoals de Jaguar XJ (1987)(2005), de XK en de XF (2008) op de markt.

De foto op de homepagina van deze website is een Jaguar MK uit de jaren ’60. Deze foto geeft ons gevoel van een echte klassieker. Vandaar dat we deze foto hebben gekozen om de website te presenteren.

Bij het exclusief rijden van een Jaguar hoort een speciale Jaguar verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën.

Het rijden van uw Jaguar is tenslotte uw passie. Of uw Jaguar zich nu in Nederland of daarbuiten bevindt, u wilt zekerheid en zorg voor uw kostbare auto. Veenstra & de Jong Assurantiën beschikt over uitgebreide ervaring en deskundigheid op het gebied van de jaguar verzekering en is ervaren in het verzekeren van Jaguars.

U kunt de premie zelf berekenen, maar we helpen u graag. Als u ons belt dan krijgt u een deskundige medewerker aan de lijn die u meteen een voorstel kan doen en u kan helpen met het verzekeren van uw Jaguar.

Premie Jaguars ouder dan 15 jaar:

Premie Jaguar oldtimer

U kunt de Jaguar voor WA dekking verzekeren. Indien u daarbij een uitbreiding van de dekking wilt van Beperkt of Volledig Casco dan zal de Jaguar tegen taxatiewaarde worden verzekerd. Er dient bij beperkt en/of volledig Casco een taxatierapport opgesteld te worden door een Fehac goedgekeurde taxateur.

Voor de Jaguar jonger dan 15 jaar krijgt u een vrijblijvend voorstel toegestuurd:

Offerte Jaguar

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering Jaguar Verzekering