Klassiekerverzekering

Maak kennis met de speciale klassieker verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën.

Premie klassiekerverzekering

Onze medewerkers zijn zelf klassiekerliefhebber. Daardoor kunnen ze een passende en goedkope verzekering aanbieden. Als klassiekerspecialist weten we dat je goed op je klassieker past. Hierdoor kunnen we een klassieker verzekering aanbieden die goedkoper is dat de standaard oldtimerverzekering die andere verzekeraars aanbieden.

Klassieker verzekeringen

Wij verzekeren niet alleen jouw klassieke auto maar ook je klassieke motorfiets en je klassieke bromfiets.

Scherpe prijs en service

Naast een scherpe prijs kun je altijd bij ons terecht met vragen en voor advies. Wij zijn goed bereikbaar. Dit betekent dat jij snel en eenvoudig de klassiekerverzekering kunt afsluiten. Dit kan in een paar klikken online maar je kunt ook bellen met één van onze medewerkers. Je krijgt dan meteen een deskundige medewerker aan de lijn die je graag helpt. Is je klassieker al ergens anders verzekerd en je wilt graag onze verzekering aanvragen, dan helpen wij je graag met overstappen. Uiteraard is dit bij ons geheel gratis. Ontdek de voordelen en sluit online de klassiekerverzekering bij ons af.

Uiteraard kun je jouw klassieke auto all risk bij ons verzekeren, je krijgt informatie toegestuurd over het taxeren van je klassieker.

Neem contact met ons op of vraag meteen de klassiekerverzekering aan.

Lees ook: Wanneer is een auto een oldtimer

de OldtimerVerzekering Klassiekerverzekering