Klassiekerverzekering

Ben jij in bezit van een klassieke auto en op zoek naar een passende verzekering? Maak dan kennis met de speciale klassieker verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën.

Onze medewerkers zijn zelf klassiekerliefhebber. Daardoor kunnen ze jou een passende en goedkope verzekering aanbieden. Als klassiekerspecialist weten we dat je goed op je klassieker past. Hierdoor kunnen we een klassiekerverzekering aanbieden die goedkoper is dat de standaard oldtimerverzekering die andere verzekeringsmaatschappijen aanbieden.

Premie klassiekerverzekering

Scherpe prijs en service

Naast een scherpe prijs bieden wij ook een prima service. Dit betekent onder andere dat jij snel en eenvoudig een klassieker verzekering kunt afsluiten. Natuurlijk kan dit in een paar klikken online maar eventueel mag je ook bellen. Je krijgt dan meteen een deskundige medewerker aan de lijn die je graag van dienst is. Mocht je klassieker al verzekerd zijn dan helpen wij je ook graag met overstappen. Uiteraard doen wij dit geheel gratis. Ontdek de voordelen en sluit online de klassiekerverzekering bij ons af!