Mercedes Verzekering

onschatbare klassieker
vorige edities onschatbare klassieker

Mercedes Benz is sinds de oprichting in 1926 ongekend populair. Niet alleen de auto’s voor dagelijks gebruik, maar ook de klassiekers zijn erg in trek. Verderop deze pagina lees je hoe je voordelig een verzekering voor je Mercedes kunt aanvragen.

Zoveel types Mercedes Benz ….

We hebben een catalogus op ons kantoor liggen met alle klassiekers. De meeste pagina’s zijn in beslag genomen door Mercedes. Hieronder staan dan ook maar een paar bijzondere types klassiekers van Mercedes Benz.

Mercedes Benz W111

De Mercedes Benz W111 werd geproduceerd van 1959 tot ongeveer 1971. De W111 was destijds de meest veilige auto. Bij dit automodel werden de scherpe plekken van de auto netjes weggewerkt. Ook werd er voor het eerst een veiligheidsstuur geplaatst, iets wat de andere automodellen van Mercedes Benz nog niet hadden. Al met al een ruime auto met een comfortabel interieur zoals de vele Mercedes auto’s.

Mercedes Benz C111

De Mercedes-Benz C111 is een van de meest zeldzaamste modellen ooit gemaakt door Mercedes Benz.  mercedes C 111

Deze auto is namelijk geproduceerd als prototype en is hierdoor nooit in productie gekomen. Eind jaren 60 was er veel belangstelling voor het testen van de toepassingsmogelijkheden van de wankelmotor. De C111 is dus geen productieauto, wie over deze auto beschikt heeft iets heel bijzonders in bezit! De auto kenmerkt zich door zijn opvallende oranje uiterlijk met de beroemde vleugeldeuren.

Mercedes Benz W123

In de periode 1976-1985 is de Mercedes Benz W123 geproduceerd. De auto was zo populair dat wanneer je er een wilde kopen, je op een wachtlijst werd gezet. In deze periode zijn er verschillende modellen in productie genomen, zoals de limousine, de sedan, een coupé maar ook een stationwagen. (Mercedes 200 – 280). De W123 is zo gemaakt dat de auto lang meegaat en daarom is deze auto vandaag de dag nog altijd erg populair.

Mercedes verzekeringen

Veenstra & de Jong Assurantiën is specialist in auto- en oldtimer verzekeringen. Wij weten dat de wensen per klant verschillen. 1 ding is zeker en dat is de prijs, je wilt voor je oldtimerverzekering niet te veel betalen. Ben je in het bezit van een Mercedes ouder dan 15 jaar en gebruik je de Mercedes hobbymatig? Deze Mercedes verzekering voor oldtimers is erg voordelig. De oldtimer verzekering voor de Mercedes heeft een aantal voordelen, pechhulp in Nederland is bijvoorbeeld gratis meeverzekerd. En niet te vergeten, goede voorwaarden.

Premie Mercedes oldtimer

 

Mercedes Autoverzekering

Voor de Mercedes jonger dan 15 jaar vergelijken we de premie én voorwaarden voor een Mercedes verzekering bij zo’n 50 verzekeraars. Wij zijn elke dag bezig met de beste en goedkoopste autoverzekeringen. De button hieronder is een premie vergelijker van de voordeligste autoverzekeraars, deze wordt elke dag geactualiseerd. Zo weet je dat je altijd de goedkoopste autoverzekering afsluit.

Je regelt de autoverzekering online. In de meeste gevallen heb je meteen verzekeringsdekking voor je Mercedes. Heb je liever dat een medewerker je hiermee helpt? Bel ons even, we helpen je graag! Hieronder kun je een premieberekening maken voor de Mercedes autoverzekering.

Premie Mercedes auto

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering Mercedes Verzekering