Mercedes Verzekering

Welkom op de website voor informatie over de Mercedes verzekering.

Mercedes Benz is sinds de oprichting in 1926 ongekend populair. Niet alleen de auto’s voor dagelijks gebruik, maar ook de klassiekers zijn erg in trek. Verderop deze pagina lees je hoe je voordelig een Mercedes verzekering aan kunt vragen.

We belichten enkele populaire klassiekers van Mercedes Benz.

Mercedes Benz W111

De Mercedes Benz W111 werd geproduceerd van 1959 tot ongeveer 1971. De W111 was destijds de meest veilige auto. Bij deze automodellen werden de scherpe plekken van de auto netjes weggewerkt. Ook werd er voor het eerst een veiligheidsstuur geplaatst, iets wat de andere automodellen van Mercedes Benz nog niet hadden. Al met al een ruime auto met een comfortabel interieur zoals de vele Mercedes auto’s.

Mercedes Benz C111

De Mercedes-Benz C111 is een van de meest zeldzaamste modellen ooit gemaakt door Mercedes Benz. Deze auto is namelijk geproduceerd als prototype en is hierdoor geen productieauto. Eind jaren 60 was er veel belangstelling voor het testen van eventuele toepassingsmogelijkheden van de wankelmotor.

De C111 is dus geen productieauto, wie over deze auto beschikt heeft iets heel bijzonders in bezit! De auto kenmerkt zich door zijn opvallende oranje uiterlijk met de beroemde vleugeldeuren.

 Mercedes Benz W123

In de periode 1976-1985 is de Mercedes Benz W123 geproduceerd. De auto was zo populair dat wanneer je er een wilde kopen, je op een wachtlijst werd gezet.

In deze periode zijn er verschillende modellen in productie genomen, zoals de limousine, de sedan, een coupé maar ook een stationwagen.  (Mercedes 200 – 280). De W123 is zo gemaakt dat de auto lang meegaat en daarom is deze auto vandaag de dag nog altijd erg populair.

Mercedes verzekeringen

Veenstra & de Jong is specialist in autoverzekeringen en oldtimerverzekeringen. Wij weten dat de wensen per klant verschillen. Een ding is zeker en dat is de prijs, je wilt voor je oldtimerverzekering niet te veel betalen. Ben je in het bezit van een Mercedes ouder dan 15 jaar en gebruik je de Mercedes hobbymatig? Deze Mercedes verzekering voor oldtimers is erg voordelig. De oldtimerverzekering Mercedes heeft meer voordelen, zo is pechhulp Nederland gratis meeverzekerd.

Premie Mercedes oldtimer

 Voorwaarden Mercedes oldtimer
 

Mercedes Autoverzekering

Voor de Mercedes jonger dan 15 jaar vergelijken we de premie én voorwaarden voor een Mercedes verzekering bij zo’n 50 verzekeraars. Wij zijn actief op zoek naar de goedkoopste autoverzekering voor de Mercedes. De prijs en de polisvoorwaarden worden real time vergeleken.

Direct dekking en online afsluiten is mogelijk, heb je liever een medewerker aan de lijn, bel ons, we helpen graag! Hieronder kun je een premieberekening maken voor de Mercedes autoverzekering.

Premie Mercedes auto