MG Oldtimer verzekering

MG, een icoon uit Engeland

MG is een iconisch Brits automerk dat in 1922 werd opgericht. De afkorting MG staat eigenlijk voor Morris Garages, dat oorspronkelijk een dealer was voor Morris, later bekend als Lord Nuffield. MG staat vooral bekend om zijn sportieve carrosserieën. In 2005 ging het moederbedrijf Rover failliet, waardoor ook MG ten onder ging. Sinds 2006 wordt de MGF in China geproduceerd en is er zelfs een elektrische variant verkrijgbaar.

In Nederland zijn er veel liefhebbers van het automerk MG, wat onder andere blijkt uit het grote aantal leden van MG clubs. Als MG-liefhebber bieden wij een speciale oldtimerverzekering aan voor uw MG. Deze verzekering biedt tal van voordelen, waaronder gratis pechhulp en een aantrekkelijke premie. Bovendien is onze MG oldtimer verzekering FEHAC Proof, wat betekent dat deze voldoet aan de eisen van de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs.

Bij ons heeft u de vrijheid om zelf te kiezen hoe u uw MG wilt verzekeren. U kunt kiezen voor een WA-dekking of een combinatie van WA-dekking met Beperkt of Volledig Casco. Als u ervoor kiest om uw MG niet in de wintermaanden te gebruiken, komt u zelfs in aanmerking voor zomertijdkorting. Dit betekent dat u een extra korting van 25% ontvangt op uw premie.

Premie MG Oldtimer Verzekering

Bereken hier eenvoudig de premie voor uw MG oldtimerverzekering. Zodra u de premie heeft berekend, kunt u direct de oldtimerverzekering aanvragen.

Heeft u uw MG al elders verzekerd, maar wilt u profiteren van een lagere premie bij ons? Wij helpen u graag met het overstappen naar onze verzekering. Houd er rekening mee dat er een opzegtermijn van één maand geldt nadat uw huidige verzekering één jaar heeft gelopen. U kunt de ingangsdatum van uw MG-verzekering op de einddatum van uw huidige autoverzekering laten aansluiten. Maak gebruik van onze opzegservice en het oversluiten is zo geregeld!

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. We kijken ernaar uit om u te helpen met uw MG verzekering.

Anderen lezen ook: de Saab Verzekering

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering MG Oldtimer verzekering