MG Oldtimer verzekering

MG is een echt Brits automerk, opgericht in 1922.

MG betekent eigenlijk Morris Garages, die in eerste instantie een dealer was voor Morris, de latere Lord Nuffield. MG staat bekend om zijn sportieve carrosserie. In 2005 ging het moederbedrijf Rover failliet zodat ook MG ten onder ging. Vanaf 2006 wordt de MGF in China gemaakt en is er nu zelfs in een elektrische variant.

Nederland kent veel liefhebbers van het automerk MG, dit uit zich onder andere in het aantal leden van MG clubs.

Als MG liefhebber bieden we voor de MG een oldtimer verzekering aan. Deze oldtimer verzekering biedt voordelen, zoals gratis pechhulp en een lage premie. De MG oldtimer verzekering is FEHAC Proof.

U kiest zelf hoe u de MG wilt verzekeren, WA dekking of een combinatie van WA dekking met Beperkt of volledig Casco is mogelijk. Rijdt u niet in de wintermaanden dan kunt u kiezen voor zomertijdkorting. U ontvangt dan extra korting

Bereken de premie, daarna kunt u meteen de MG verzekering aanvragen.

Heeft u de MG al verzekerd, maar kunt u bij ons voor een lagere premie uw MG verzekeren? Wij helpen u graag met overstappen. Houdt rekening met één maand opzegtermijn nadat een verzekering één jaar heeft gelopen. U kunt de ingangsdatum van de MG verzekering op de einddatum van uw huidige autoverzekering zetten. Maak gebruik van de opzegservice, oversluiten is dan zo geregeld!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering MG Oldtimer verzekering