Mooiste oldtimer routes

Mooiste oldtimer routes vinden in Nederland

Als je in het bezit bent van een prachtige klassieker, is het een geweldig idee om eens een mooie route te rijden. Heb je al nagedacht over het selecteren van een mooie route? Geniet van een heerlijk dagje uit met je oldtimer auto of motor. Op internet zijn er talloze mooie routes te vinden, bijvoorbeeld langs majestueuze kastelen of langs de adembenemende Rijn.

Oldtimer routes Nederland bolletje pijltje systeem

Als je “oldtimer routes Nederland” intikt in Google, kun je hele leuke routes vinden, bijvoorbeeld op de website van de KNAC. Hier kun je complete routes downloaden, bijvoorbeeld met het bolletje pijltje systeem. Dit is echt leuk om te doen. De bijrijder is actief bij het rijden betrokken.

Nederland is een prachtig land! Ga een leuke route uitzoeken waarbij je genoeg tijd hebt om onderweg zo nu en dan een stop maakt om interessante dingen te bekijken, een activiteit te doen of lekker een hapje te eten.

De mooiste oldtimer routes in Europa

Ben je op zoek naar een meer uitgebreid avontuur of een boeiende rondreis? Dan moet je zeker een kijkje nemen op de website van de ANWB, waar je een scala aan prachtige routes kunt vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een adembenemende tocht door Noorwegen, helemaal tot aan de majestueuze Noordkaap? Je kunt zo’n reis zelfs combineren met overnachtingen in gezellige huisjes en een schilderachtige overtocht met de ferry. Deze reis duurt doorgaans ongeveer 4 dagen, maar als je liever op een rustiger tempo reist, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om er langer over te doen en meer tijd te nemen om van de prachtige landschappen te genieten.

Is een puzzelrit wel verzekerd?

Check altijd de polis van je oldtimerverzekering of de verzekeraar beperkingen heeft ingesteld. Puzzelritjes en een route rijden vallen in de standaarddekking maar zit er een snelheidselement in, kijk dan goed of de oldtimer goed verzekerd is. Kies je voor een route in het buitenland vergeet dan niet om pechhulp Europa mee te verzekeren. In Nederland ben je bij ons gratis verzekerd voor pechhulp maar ga je over de grens dan kun je dit meeverzekeren voor € 15,- extra.

Wij wensen iedereen veel plezier toe!
Tip: vergeet de reisverzekering niet.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering Mooiste oldtimer routes