Morgan Verzekering

Wie een bijzondere auto bezit, zoals een Morgan wil ook een speciale Morgan verzekering.

Morgan is een oer Brits merk en een echt familiebedrijf. Familie Morgan richtte in 1910 de firma de Morgan Motor Company op. De constructie van de Morgan is nog steeds hetzelfde als pakweg 100 jaar geleden. Een Morgan heeft altijd een stalen chassis en een houten frame en altijd in cabrio uitvoering. De Morgan wordt met de hand gemaakt en er worden maar zo’n 500 á 700 auto’s verkocht per jaar.

Morgan oldtimer verzekering

Heb jij zo’n zeldzame Morgan? Bij een exclusieve auto zoals een Morgan hoort een speciale Morgan verzekering van de oldtimerverzekering.nl. Een Morgan verzekering met vrijheid, flexibiliteit en maximale service bij schade of diefstal. Om zorgeloos te blijven genieten biedt de oldtimerverzekering.nl speciaal voor de Morgan liefhebbers een unieke verzekering voor de Morgan aan. Deze oldtimer verzekering heeft een lage premie en een gratis pechhulp service.

Deze verzekering speciaal voor Morgan bezitters is een initiatief van Veenstra & De Jong Assurantiën. Wij hebben een andere instelling dan de meeste verzekeraars. Al onze medewerkers zijn liefhebbers van mooie auto’s en het maakt ons blij om onze klanten te helpen met de beste auto of oldtimer verzekering. We zijn goed bereikbaar per telefoon en mail. We helpen je altijd direct als je ons nodig hebt, we zorgen ervoor dat je keus hebt uit de allerbeste verzekeringsproducten.

Premie Oldtimer Morgan

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering Morgan Verzekering