Motorverzekering

Met de Oldtimer Motorverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën heeft u een uitgebreide keuze in het samenstellen van uw verzekering.

Selecteer de dekking voor de voordeligste oldtimerverzekering, kiest u alleen voor WA dekking of voor WA dekking + beperkt of volledig Casco verzekering? De keuze is aan u. Wij bieden u de voordeligste motorverzekering aan:

Premie motor WA dekking

Premie motor WA + BC/VC

De bovenste knop is voor de motorrijder die zijn motor alleen WA wilt verzekeren. Deze verzekering is wel met no-claim korting. De no-claim van een huidige autoverzekering mag hiervoor ook gebruikt worden, het zogenaamde bonusplan.

De onderste knop is voor de klassieke motorverzekering voor oldtimers die WA én beperkt Casco (BC) of volledig Casco (VC) verzekerd worden. Deze motorverzekering biedt vele voordelen en dat tegen een zeer aantrekkelijke premie. De premie is een vaste premie, zonder no-claim korting. Bezit u een klassieke motor, ouder dan 25 jaar. Bent u bereid om de motor te laten taxeren, dan is deze oldtimer motorverzekering het voordeligste. U verzekert met deze verzekering hulpverlening gratis mee. Daarnaast kunt u kiezen om alleen in de zomermaanden te rijden. Dit geeft een aanzienlijke korting op de premie.

Premies voor de oldtimer motorverzekering zijn jaarbedragen maar u kunt ook kiezen voor maandbetaling. De premie voor beperkt en volledig Casco wordt berekend over de begrote of de geschatte taxatiewaarde van de oldtimer motor. Als het taxatierapport wordt ingediend wordt de taxatiewaarde vermeld in de polis en heeft u altijd de garantie dat het taxatiebedrag wordt vergoed bij eventuele schade.

De motor dient bij de aangevraagde dekking beperkt of volledig Casco zo spoedig mogelijk getaxeerd te worden. Een lijst van erkende taxateurs vindt u hier

Zodra het taxatierapport in uw bezit is, graag naar ons toe mailen.

Aanvragen motor WA + BC/VC

Voorwaarden oldtimer motorverzekering

De premies zijn onder voorbehoud van acceptatie.

Premie Motorverzekering jonger dan 25 jaar

Premie Trikeverzekering

Verzekeringkaart motorverzekering