Motorverzekering

Met de Oldtimer Motorverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën heeft u een uitgebreide keuze in het samenstellen van uw verzekering.

Selecteer de dekking voor de voordeligste oldtimerverzekering, kiest u alleen voor WA dekking of voor WA dekking + beperkt of volledig Casco verzekering. De keuze is aan u.

Premie motor WA dekking

Premie motor WA + BC/VC

De onderste knop is voor de klassieke motorverzekering voor oldtimers die WA én beperkt Casco (BC) of volledig Casco (VC) verzekerd worden. Deze motorverzekering biedt vele voordelen en dat tegen een zeer aantrekkelijke premie. Bezit u een klassieke motor, ouder dan 25 jaar. Bent u bereid om de motor te laten taxeren, dan is deze oldtimer motorverzekering het voordeligste.

Bereken de premie voor uw klassieke motor of bekijk onderstaande premie tabel.

Tarief Oldtimer motor > 25 jaar
WA€ 30,-
Beperkt Casco1,3% over taxatiewaardeMin. premie 26,-
Casco2,0% over taxatiewaardeMin. premie 40,-
Ongevallen opzittenden€ 25,-
Verhaalsrechtsbijstand€ 22,50
Eigen Risico (Bep) Casco€ 225,-

Premies voor de oldtimer motorverzekering zijn jaar bedragen en worden nog verhoogd met 21% assurantiebelasting en éénmalige poliskosten van €8,50. De premie voor beperkt en volledig Casco wordt berekend over de begrote of de geschatte taxatiewaarde van de oldtimer motor. Als later het taxatierapport wordt ingediend wordt de taxatiewaarde vermeld in de polis. De motor dient bij beperkt en volledig Casco binnen 1 maand na afsluiten van de verzekering getaxeerd te worden. Een lijst van erkende taxateurs vindt u hier

Aanvragen motor WA + BC/VC

De premies zijn onder voorbehoud van acceptatie.

Premie Motorverzekering jonger dan 25 jaar

Premie Trikeverzekering

Voorwaarden Klassieke motorverzekering