Motorverzekering

Heb je een motor ouder dan 20 jaar? De oldtimer motorverzekering is dan een goede keuze.

 Premie oldtimer motor

Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen. Deze motorverzekering biedt vele voordelen en tegen een zeer aantrekkelijke premie. De premie is een vaste premie, zonder no-claim korting. Is de motor ouder dan 20 jaar en wil je de motor uitgebreid (volledig Casco) verzekeren dan wil de maatschappij graag weten wat de taxatiewaarde is van de motor. De motor wordt dan ook tegen taxatiewaarde verzekerd, dat betekent dat de motor nooit onder- of oververzekerd is. Deze verzekering is inclusief hulpverlening. De premie voor WA dekking is vanaf € 31,30 per jaar exclusief 21% assurantiebelasting voordelig te noemen.

De premie voor de oldtimer motorverzekering is een jaarbedrag maar je kunt ook kiezen voor maandbetaling. De premie voor volledig Casco wordt berekend over de taxatiewaarde van de oldtimer motor. Als het taxatierapport wordt ingediend wordt de taxatiewaarde vermeld in de polis en heb je altijd de garantie dat het verzekerd bedrag op de polis wordt uitbetaald bij eventuele schade. Kies je alleen voor WA dekking dan hoeft de motor niet getaxeerd te worden.

Na de aanvraag, graag de motor zo spoedig mogelijk laten taxeren. Een lijst van erkende taxateurs vindt u hier
Meestal wordt het taxatierapport vai de mail verstuurd door de taxateur, wij vragen dan om dit rapport naar ons toe mailen.
De premies zijn onder voorbehoud van acceptatie.

Premie Motorverzekering jonger dan 20 jaar

Premie Trikeverzekering

Verzekeringkaart oldtimer motorverzekering