Motorverzekering

Gebruikt u de motor hobbymatig en is de motor ouder dan 20 jaar? De oldtimer motorverzekering is dan een goede keuze.

 Premie oldtimer motor

U kunt kiezen voor alleen WA dekking of WA dekking met Cascodekking. Deze motorverzekering biedt vele voordelen en dat tegen een zeer aantrekkelijke premie. De premie is een vaste premie, zonder no-claim korting. Bezit u een klassieke motor, ouder dan 20 jaar? Bent u bereid voor Cascodekking om de motor te laten taxeren, dan is deze oldtimer motorverzekering heel voordelig. U verzekert met deze verzekering hulpverlening gratis mee. De premie voor WA dekking is 31,30 per jaar exclusief 21% assurantiebelasting.

De premie voor de oldtimer motorverzekering is een jaarbedrag maar u kunt ook kiezen voor maandbetaling. De premie voor volledig Casco wordt berekend over de taxatiewaarde van de oldtimer motor. Als het taxatierapport wordt ingediend wordt de taxatiewaarde vermeld in de polis en heeft u altijd de garantie dat het taxatiebedrag wordt vergoed bij eventuele schade.

De motor dient bij de aangevraagde dekking volledig Casco zo spoedig mogelijk getaxeerd te worden. Een lijst van erkende taxateurs vindt u hier

Zodra het taxatierapport in uw bezit is, graag naar ons toe mailen.
De premies zijn onder voorbehoud van acceptatie.

Premie Motorverzekering jonger dan 20 jaar

Premie Trikeverzekering

Verzekeringkaart oldtimer motorverzekering