Oldtimer Bestelauto

Ontdek de perfecte combi van jouw Oldtimer Bestelauto met onze Verzekering

Ben je de trotse eigenaar van een bestelauto die de respectabele leeftijd van 30 jaar heeft bereikt? Speciaal voor deze nostalgische voertuigen presenteren wij onze Oldtimer Bestelauto verzekering. Een verzekering die niet alleen aansluit op jouw wensen, maar ook wordt aangeboden tegen een scherpe premie.

Verzekeringsopties voor Jouw Oldtimer Bestelauto

  1. Wettelijke Aansprakelijkheid (WA): Onze verzekering biedt de verplichte dekking zodra het kenteken van jouw bestelauto op naam staat.
  2. Beperkte of Volledige Casco Dekking: Bij deze uitgebreidere dekkingen wordt een taxatie van je oldtimer bestelauto vereist.

Maak Jouw Verzekering Compleet Met Extra Opties:

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek de mogelijkheden om jouw oldtimer bestelauto te verzekeren. Wij voorzien je graag van meer informatie en sturen je vrijblijvend een voorstel, zodat je zelf de voordelige premie kunt ervaren!

Offerte Oldtimer Bestelauto

Voordelen oldtimer bestelautoverzekering

  • Vanaf 30 jaar: Is jouw bestelauto minstens 30 jaar oud en gebruik je deze alleen recreatief? Dan komt jouw auto in aanmerking voor onze voordelige oldtimer bestelauto verzekering.
  • Kilometrage Keuze: Kies uit 5.000 of 7.500 kilometers per jaar.
  • Online Gemak: Vraag eenvoudig online een offerte aan en voer gemakkelijk wijzigingen door.
  • Bestuurders vanaf 18 jaar: Geen premieopslag of minimale leeftijdseis. Sluit deze verzekering al af vanaf 18 jaar.
  • Pakketkorting: Combineer meerdere verzekeringen bij ASR en ontvang aantrekkelijke kortingen.
  • Hulpverlening: Standaard recht op hulpverlening bij de WA-verzekering, met de optie om deze uit te breiden naar heel Europa.

Verzekering op Maat voor Jouw Unieke Oldtimer Bestelauto

Omdat elke klassieker anders is, bieden wij een oldtimer bestelautoverzekering op maat aan. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw bijzondere auto.

Wil je de mogelijkheden en talloze voordelen van onze Oldtimer Bestelautoverzekering verkennen? Ons toegewijde team staat vijf dagen per week voor je klaar, met de expertise om al je vragen te beantwoorden en moeiteloos wijzigingen door te voeren. Of je nu nieuwsgierig bent naar de opties of direct een offerte wilt aanvragen, wij zijn er om je te helpen. Ook voor je andere oldtimers kun je bij ons terecht.

Waarom Kiezen Voor Ons Team?

Ons team deelt dezelfde passie voor oldtimers als jij. Hierdoor begrijpen wij precies wat je zoekt, en kunnen we je snel en doeltreffend van dienst zijn. We streven ernaar om jouw vragen met enthousiasme en expertise te beantwoorden, en garanderen dat de afwikkeling bij eventuele schade snel en efficiënt verloopt.

Gerelateerd:
Pick-up verzekeren
Brandweerauto verzekeren

de OldtimerVerzekering Oldtimer Bestelauto