Oldtimer brandweerauto verzekeren

Stap terug in de tijd en laat je meeslepen door pure nostalgie met een oldtimer brandweerauto! Deze prachtige voertuigen hebben een indrukwekkend werkzaam leven achter de rug en het is bewonderenswaardig hoe sommige liefhebbers deze oude brandweerauto’s weer in volle glorie weten te herstellen. 🚒

De passie en toewijding waarmee deze wagens worden opgeknapt, zijn bewonderenswaardig. Ieder detail wordt met zorg hersteld om de oorspronkelijke pracht en praal te doen herleven. Als jij trotse eigenaar bent van zo’n uniek stukje geschiedenis wil je zaken goed regelen. Een goede oldtimer verzekering is dan ook essentieel om met een gerust hart van jouw kostbare bezit te kunnen genieten.

Oldtimer brandweerauto verzekeren

Als experts op het gebied van oldtimer verzekeringen, biedt ons kantoor diverse mogelijkheden om je geliefde oldtimer brandweerauto te verzekeren. We begrijpen dat elke oldtimer zijn eigen unieke verhaal en eigenschappen heeft, daarom leveren we maatwerk om voor jou de meest geschikte oldtimer verzekering te vinden.

Vraag hieronder de vrijblijvende offerte aan voor je oldtimer brandweerwagen. We kunnen al een brandweerwagen verzekeren vanaf € 78,- per jaar voor WA dekking.Binnen één werkdag ontvang je een voorstel in je mailbox, inclusief informatie over hoe je de verzekering kunt aanvragen.

Offerte verzekering brandweerauto

Wil je meteen verzekeringsdekking? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en bel daarna met ons, je krijgt dan telefonisch een premieopgave en we gaan meteen dekking voor je brandweerwagen regelen. Het is een vaste premie zonder Bonus/Malus.

Aanvraag verzekering brandweerauto

Let op het gewicht:

Voor brandweerauto’s die zwaarder zijn dan 3.500 kg geldt een toeslag van € 52,50. Helaas kunnen voertuigen die zwaarder zijn dan 5.000 kg niet bij ons worden verzekerd.
Voor brandweerauto’s met een gewicht tussen 3.500 kg en 5.000 kg gelden de volgende eisen:
    1. De voertuigen moeten ouder zijn dan 40 jaar.
    2. Autohulpkosten zijn gemaximeerd op € 2.500,- en er geldt een clausule op de polis voor de beperking van repatriëringskosten.
    3. Premie voor autohulp is verplicht en bedraagt € 52,50.
    4. Deze verzekering is niet beschikbaar voor vrachtvervoer of personenvervoer.
    5. Maximaal 7.500 kilometer per jaar rijden.

Voor brandweerauto’s die aan deze voorwaarden voldoen, bieden we graag een passende verzekering aan. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

de OldtimerVerzekering Oldtimer brandweerauto verzekeren