Oldtimer brandweerauto verzekeren

Pure nostalgie. Een oldtimer brandweerauto heeft een werkzaam leven gehad. Petje af als je de moed hebt om een oude brandweerauto op te knappen en het je lukt de brandweerauto in eer te herstellen. We kunnen ons dan voorstellen dat je een goede verzekering zoekt als je de oldtimer brandweerauto wilt verzekeren.

Als je op zoek gaat naar een geschikte oldtimerverzekering voor je oldtimer brandweerauto kom je erachter dat het het niet zo gemakkelijk is om de brandweerwagen te verzekeren. Veel verzekeraars hebben hier geen goede mogelijkheden voor.

Oldtimer brandweerauto verzekeren

Doordat wij veel oldtimer verzekeren hebben wij wel mogelijkheden om een oldtimer brandweerauto te verzekeren. De premie is vanaf € 78,- per jaar. Elk voertuig heeft zijn eigen unieke verhaal en eigenschappen. We kijken per object wat voor onze klant de voordeligste oldtimer verzekering is.

Vraag hieronder de vrijblijvende offerte aan voor je oldtimer brandweerwagen. Je krijgt binnen 1 werkdag een voorstel in je mailbox, + informatie over hoe je de verzekering aan kunt vragen.

Offerte brandweerauto

Wil je meteen verzekeringsdekking? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en bel daarna met ons, je krijgt dan telefonisch een premieopgave en we gaan meteen dekking voor je regelen.

Aanvragen brandweerauto

Let hier nog even op:

Voor brandweerauto zwaarder dan 3.500 kg geldt een toeslag van € 52,50. Voertuigen zwaarder dan 5.000 kg kunnen we helaas niet verzekeren.
Voor brandweerauto’s tussen 3500 en 5000 kg gelden de volgende eisen:

  • Voertuigen zijn ouder dan 40 jaar
  • Autohulp kosten maximaal € 2.500,-, clausule op polis : maximering repatriëringskosten
  • Premie autohulp € 52,50 (verplicht)
  • Deze verzekering is niet mogelijk voor vrachtvervoer of personenvervoer
  • maximaal 7.500 kilometer rijden per jaar.
de OldtimerVerzekering Oldtimer brandweerauto verzekeren