Oldtimer brandweerauto verzekeren

Pure nostalgie. Een oldtimer brandweerauto heeft een werkzaam leven gehad. Erg knap hoe sommige liefhebbers een oude brandweerauto opknappen en in ere herstellen. Het is dan ook begrijpelijk dat je een goede oldtimer verzekering wilt voor je oldtimer brandweerauto.

Niet veel verzekeraars willen een brandweerwagen als oldtimer verzekeren.

Oldtimer brandweerauto verzekeren

Omdat we expert zijn in oldtimer verzekeringen heeft ons kantoor meer mogelijkheden om een oldtimer brandweerauto te verzekeren. Het is echter wel maatwerk. Elk voertuig heeft zijn eigen unieke verhaal en eigenschappen. We kijken per object wat voor onze klant de voordeligste oldtimer verzekering is.

Vraag hieronder de vrijblijvende offerte aan voor je oldtimer brandweerwagen. We kunnen al een brandweerwagen verzekeren vanaf € 78,- per jaar voor WA dekking. Je krijgt binnen één werkdag een voorstel in je mailbox en informatie over hoe je de verzekering aan kunt vragen.

Offerte verzekering brandweerauto

Wil je meteen verzekeringsdekking? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en bel daarna met ons, je krijgt dan telefonisch een premieopgave en we gaan meteen dekking voor je brandweerwagen regelen. Het is een vaste premie zonder Bonus/Malus.

Aanvraag verzekering brandweerauto

Denk om het gewicht:

Voor brandweerauto zwaarder dan 3.500 kg geldt een toeslag van € 52,50. Voertuigen zwaarder dan 5.000 kg kunnen we helaas niet verzekeren.
Voor brandweerauto’s tussen 3500 en 5000 kg gelden de volgende eisen:

  • Voertuigen zijn ouder dan 40 jaar
  • Autohulp kosten maximaal € 2.500,-, clausule op polis : maximering repatriëringskosten
  • Premie autohulp € 52,50 (verplicht)
  • Deze verzekering is niet mogelijk voor vrachtvervoer of personenvervoer
  • Maximaal 7.500 kilometer rijden per jaar.
de OldtimerVerzekering Oldtimer brandweerauto verzekeren