Motorverzekering

Heb je een motor ouder dan 20 jaar? De oldtimer motorverzekering is een goede keuze.

 Premie oldtimer motor

Voordelen oldtimer motorverzekering

  • Goedkope premie vanaf vanaf € 31,30
  • Inclusief recht op hulpverlening ANWB
  • Vaste premie, er worden geen schadevrije jaren in gebruik genomen

Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen. Deze motorverzekering biedt vele voordelen en tegen een zeer aantrekkelijke premie. De premie is een vaste premie, zonder no-claim korting. Is de motor ouder dan 20 jaar en wil je de motor uitgebreid (volledig Casco) verzekeren dan wil de maatschappij graag weten wat de taxatiewaarde is van de motor. De motor wordt dan ook tegen taxatiewaarde verzekerd, dat betekent dat de motor altijd voor het juiste bedrag verzekerd is. Deze verzekering is inclusief hulpverlening. De premie voor WA dekking is vanaf € 31,30 per jaar exclusief 21% assurantiebelasting voordelig te noemen. De premie is onder voorbehoud van acceptatie.

Je kunt ook kiezen om de premie per kwartaal of per maand te betalen. Wil je per maand betalen dan zal er gevraagd worden of je akkoord gaat met automatische incasso. De premie voor volledig Casco wordt berekend over de taxatiewaarde van de oldtimer motor. Als het taxatierapport wordt ingediend wordt de taxatiewaarde vermeld in op de polis. Je hebt dan de garantie dat het verzekerd bedrag op de polis wordt uitbetaald bij schade, zoals diefstal en totaal verlies. Kies je alleen voor WA dekking dan hoeft de motor niet getaxeerd te worden.

Nadat je de motorverzekering hebt aangevraagd, verzoeken we je de motor zo spoedig mogelijk te laten taxeren. Een lijst van erkende taxateurs vind je hier
Meestal wordt het taxatierapport via de mail verstuurd door de taxateur, het gemakkelijkste is dan om dit rapport aan ons te mailen.

Premie Motorverzekering jonger dan 20 jaar

Premie Trikeverzekering

Verzekeringkaart oldtimer motorverzekering