Oldtimer Motorverzekering

Heb je een motor ouder dan 20 jaar? Dan is hier de Oldtimer MotorVerzekering:

 Premie oldtimer motor

Voordelen oldtimer motorverzekering

  • Goedkope premie vanaf vanaf € 31,30
  • Hulpverlening ANWB zit er standaard bij in
  • Vaste premie, er worden geen schadevrije jaren gevraagd.

Dekking oldtimer motorverzekering

Je kunt kiezen uit WA dekking, WA + beperkt Casco en WA + volledig Casco dekking. Deze motorverzekering heeft veel extra’s  tegen een aantrekkelijke premie. De premie is een vaste premie, dat betekent geen no-claim verrekening. Ook niet na schade.

Is de motor ouder dan 20 jaar en wil je de motor uitgebreid (volledig Casco) verzekeren dan wil de maatschappij graag weten wat de taxatiewaarde is van de motor. De motor wordt dan getaxeerd. De taxatiewaarde komt dan op de polis te staan, dat betekent dat de motor altijd voor het juiste bedrag verzekerd is. Deze verzekering is inclusief hulpverlening. De premie voor WA dekking is vanaf € 31,30 per jaar exclusief 21% assurantiebelasting voordelig te noemen. De premie is onder voorbehoud van acceptatie.

Je kunt kiezen om de premie per kwartaal of per maand te betalen. Wil je per maand betalen dan zal er gevraagd worden of je akkoord gaat met automatische incasso. De premie voor volledig Casco wordt berekend over de taxatiewaarde van de oldtimer motor. Als het taxatierapport wordt ingediend wordt de taxatiewaarde vermeld in op de polis. Je hebt dan de garantie dat het verzekerd bedrag op de polis wordt uitbetaald bij schade, zoals diefstal en totaal verlies. Kies je alleen voor WA dekking dan hoeft de motor niet getaxeerd te worden.

Nadat je de motorverzekering hebt aangevraagd, verzoeken we je de motor zo spoedig mogelijk te laten taxeren. Een lijst van erkende taxateurs vind je hier. Meestal wordt het taxatierapport via de mail verstuurd door de taxateur, het gemakkelijkste is dan om dit rapport aan ons te mailen.

Premie Motorverzekering jonger dan 20 jaar
Premie Trikeverzekering
Verzekeringkaart oldtimer motorverzekering