Oldtimer Motorverzekering

WA premie vanaf € 38,- | Voor motoren ouder dan 20 jaar

Voordelen oldtimer motorverzekering

  • Goedkope premie vanaf € 38,-
  • Standaard ANWB Hulpverlening
  • Vaste premie, lage premie.

Dekking oldtimer motorverzekering

Je hebt de keuze om de motor te verzekeren voor WA dekking of je kiest voor de uitgebreide WA + volledig Casco dekking. Je motor is dan extra goed verzekerd én je geniet van een lage premie. De premie is vast, dat betekent geen no-claim verrekening, ook niet na schade. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Deze motorverzekering is inclusief recht op hulpverlening.

Wanneer is de motor een oldtimer?

Je motor kun je als oldtimer verzekeren als deze ouder is dan 20 jaar. Als je de motor uitgebreid (volledig Casco) wilt verzekeren dan wil de maatschappij weten wat de motor waard is. De motor moet dan worden getaxeerd. De taxatiewaarde komt dan op de polis te staan, dat betekent dat de motor altijd voor het juiste bedrag verzekerd is. 

Wat kost de oldtimer motorverzekering?

De premie voor WA dekking is er vanaf € 38,- per jaar. Deze premie is inclusief assurantiebelasting. Bij polisafgifte heb je eenmalig poliskosten van 9,68. Je kunt kiezen om de premie per kwartaal of per maand te betalen. Wil je per maand betalen dan gaat de betaling door middel van automatische incasso. Verzeker je de motor uitgebreider dan wordt de premie over het casco gedeelte berekend over de taxatiewaarde van de oldtimer motor. Bereken hier alvast de premie.

Moet ik mijn oldtimer motor laten taxeren?

Je hoeft een oldtimer motor alleen te laten taxeren als je kiest voor Casco dekking. Wil je alleen WA dekking dan is dit niet nodig.
De taxateur stuurt vervolgens het taxatierapport naar jou op. De taxatiewaarde van de motor wordt vermeld op de polis. Je hebt dan de garantie dat het verzekerd bedrag op de polis wordt uitbetaald bij schade, zoals diefstal en totaal verlies. Nadat je de motorverzekering hebt aangevraagd, krijg je een mailtje met het verzoek je motor zo spoedig mogelijk te laten taxeren. Kaartje van erkende taxateurs. Meestal wordt het taxatierapport via de mail verstuurd door de taxateur, dit rapport kun je dan aan ons doorsturen en klaar is kees.

de OldtimerVerzekering Oldtimer Motorverzekering