Oldtimer verzekeren op zaterdag

Na een lange zoektocht naar de perfecte klassieker heb je eindelijk de goede gevonden. Wanneer je net een nieuwe oldtimer hebt gekocht, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk verzekeren. Óók als dit op een zaterdag is. Soms kan het lastig zijn om je oldtimer op zaterdag te verzekeren. Veel verzekeringskantoren zijn niet bereikbaar in het weekend. Ons kantoor is wel open want je wilt toch graag meteen verzekerd zijn als je een oldtimer hebt gekocht op zaterdag.

Ons team is gespecialiseerd op het gebied van oldtimerverzekeringen en kunnen je deskundig het beste product aanbieden. Wil jij je oldtimer verzekeren op zaterdag, bel dan op zaterdag tussen 9:00 en 16:00. Meld je oldtimer telefonisch aan op telefoonnummer 0513-646494. In de meeste gevallen heb je meteen voorlopige dekking voor de oldtimer en kan je meteen gaan rijden. Een bijkomend voordeel is dat de verzekeringsmaatschappijen waar wij mee werken ook op zaterdag bereikbaar zijn.

Oldtimer verzekeren op zaterdag

We vragen je het volgende bij de hand te hebben:

  • Naam/Adres/Geboortedatum van de nieuwe eigenaar van de oldtimer
  • Kenteken en meldcode van de oldtimer
  • Kenteken van je auto voor dagelijks woon/werkverkeer
  • Eventuele taxatiewaarde van de oldtimer
  • Welke dekking zou je willen?
  • Wil je maximaal 5.000 of 8.000 km per jaar rijden?

Met bovenstaande gegevens kunnen wij je ook gelijk een indicatie van de premie geven.

Zelf de oldtimerverzekering online aanvragen kan natuurlijk ook. Bereken eerst je premie, vul je gegevens in en regel zo snel en gemakkelijk je oldtimerverzekering. Heb je meteen dekking nodig? Neem dan telefonisch contact op na het invullen van het aanvraagformulier.

de OldtimerVerzekering Oldtimer verzekeren op zaterdag