Oldtimer Verzekeren

Je oldtimer verzekeren zonder zorgen

Je oldtimer verzekeren kan simpel en snel, zonder dat je het hele internet af moet zoeken voor de juiste verzekering.

Een oldtimer verzekeren soms lastig?

Niet alle verzekeraars verzekeren oldtimers, ze zeggen vaak dat een oldtimer verzekering gezien wordt als een service product. Ze bedoelen daarmee dat het een verzekering is die ze als service aanbieden aan de klant mits de klant alle verzekeringen bij hun hebben lopen. Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën leggen deze verplichting niet op. Je mag bij ons gewoon een oldtimer verzekering bij ons afsluiten zonder de verplichting dat je de andere verzekeringen ook bij ons af moet sluiten.

Wij maken wel graag een offerte voor je woonpakket of een autoverzekering, als je daarom vraagt, want dat betekent dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Dit vinden wij erg plezierig.

Wat kun je bij ons verwachten?

Bij de oldtimerverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën profiteer je van een uitstekende dekking en je kunt altijd terecht bij medewerkers die zelf ook oldtimer liefhebbers zijn. Je kunt vertrouwen op een goede hulpverlening en een prima schadeafwikkeling, mocht er wat mis gaan.

De verzekering voor je oldtimer kun je online regelen maar je kunt ons ook bellen. Onze medewerkers vinden het plezierig om je te helpen met de juiste oldtimerverzekering.

Premie oldtimer auto

Premie oldtimer motor

Als je de oldtimer alleen WA wilt verzekeren dan hoef je de oldtimer niet te laten taxeren. Wil je een uitgebreidere dekking, zoals beperkt Casco of volledig Casco, dan zal het voertuig getaxeerd moeten worden. Klik hier voor meer informatie over taxeren.

Heb je een cabrio of een auto die je niet in de wintertijd gebruikt? Profiteer dan van de zomertijdkorting. Je ontvangt dan 25% korting op de gehele premie.

Is een auto ouder dan 40 jaar dan hoef je geen wegenbelasting meer te betalen. In sommige gevallen valt de oldtimer in de overgangsregeling wegenbelasting oldtimers.

Wil je weten of je jouw auto als oldtimer kan verzekeren, check even de voorwaarden. Wat ook een handig hulpmiddel is bij het verzekeren van je oldtimer is de Oldtimer Check

Natuurlijk kun je ook eerst een offerte opvragen

Heb je een oldtimer gekocht en wil je meteen naar huis rijden, bel ons kantoor (ook op zaterdag kun je de oldtimer tot 16:00 aanmelden). Wij kunnen meteen dekking verlenen, zonder dat dit veel tijd kost. Je rijdt dan naar huis en het invullen van de gegevens komt dan wel als je thuis bent. Wij helpen graag en we zijn er voor jou!

de OldtimerVerzekering Oldtimer Verzekeren