Oldtimer Verzekeren

Je oldtimer verzekeren zonder zorgen

Je oldtimer verzekeren kan simpel en snel, zonder dat je het hele internet af moet zoeken voor de juiste verzekering.

Een oldtimer verzekeren soms lastig?

Niet alle verzekeraars verzekeren oldtimers. Je hebt misschien wel eens een verzekeraar horen zeggen dat een oldtimer verzekering een service product is. Ze bedoelen met een service product een verzekering met een lage premie die ze als service aanbieden aan de klant mits de klant alle verzekeringen bij hun hebben lopen. De reden hiervoor is dat er weinig aan een service verzekering wordt verdiend.

Bij Veenstra & de Jong Assurantiën doen we het anders. Je mag je een oldtimer verzekering bij ons aanvragen zonder de verplichting dat je de andere verzekeringen ook bij ons af moet sluiten.

Je kunt terecht bij ons voor alle verzekeringen, maar alleen als jij dat zelf wilt. Wij maken graag een offerte voor je woonpakket of een autoverzekering. Dit vinden wij plezierig werken.

Wat kun je bij ons verwachten?

Bij de oldtimerverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën profiteer je van een uitstekende dekking en je kunt altijd terecht bij medewerkers die zelf ook oldtimer liefhebbers zijn. Je kunt vertrouwen op een goede hulpverlening en een prima schadeafwikkeling, mocht er wat mis gaan.

De verzekering voor je oldtimer kun je online regelen maar je kunt ons ook bellen. Onze medewerkers weten precies welke verzekering het beste past bij jouw oldtimer en helpen je graag met de beste oldtimerverzekering.

Premie oldtimer auto

Als je de oldtimer alleen WA wilt verzekeren dan heb je geen taxatierapport nodig. Wil je een uitgebreidere dekking, zoals beperkt Casco of volledig Casco, dan zal het voertuig getaxeerd moeten worden. Meer weten over taxeren.

Heb je een cabrio of een auto die je niet in de wintertijd gebruikt? Profiteer dan van de zomertijdkorting. Je ontvangt dan 25% korting op de gehele premie. Is een auto ouder dan 40 jaar dan hoef je geen wegenbelasting meer te betalen. In sommige gevallen valt de oldtimer in de overgangsregeling wegenbelasting oldtimers.

Heb je een oldtimer motor? Maak dan meteen hieronder een berekening. Voor de oldtimer motor of motoren hebben we hele scherpe tarieven.

Premie oldtimer motor

 Eerste keer dat je een oldtimerverzekering afsluit? Lees dan altijd eerst even de voorwaarden, een oldtimer auto heeft andere voorwaarden dan een gewone autoverzekering. Wat wellicht ook handig kan zijn voor het verzekeren van je oldtimer is de Oldtimer Check.

Natuurlijk kun je ook eerst een offerte opvragen.

Meteen dekking aanvragen

Heb je een oldtimer gekocht en wil je meteen rijden, bel ons kantoor (ook op zaterdag kun je de oldtimer tot 16:00 aanmelden). Wij kunnen meteen dekking verlenen, zonder dat dit veel tijd kost. Je rijdt dan naar huis en je kunt het aanvraagformulier invullen als je thuis bent. We maken het graag gemakkelijk voor jou.

de OldtimerVerzekering Oldtimer Verzekeren