Oldtimer Verzekeren

Je oldtimer verzekeren zonder zorgen

Je oldtimer verzekeren moet simpel en snel kunnen, zonder dat je het hele internet af moet zoeken voor de juiste verzekering.

Bij de oldtimerverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën profiteer je van een uitstekende dekking en je kunt altijd terecht bij medewerkers die zelf ook oldtimer liefhebbers zijn. Je kunt vertrouwen op een goede hulpverlening en een prima schadeafwikkeling, mocht er wat mis gaan.

De verzekering voor je oldtimer kun je online regelen maar je kunt ons ook bellen. Onze medewerkers vinden het plezierig om je te helpen met de juiste oldtimerverzekering.

Premie oldtimer auto

Premie oldtimer motor

Als je de oldtimer alleen WA wilt verzekeren dan hoef je de oldtimer niet te laten taxeren. Wil je een uitgebreidere dekking, WA + beperkt of volledig Casco, dan zal het voertuig getaxeerd moeten worden. Klik hier voor meer informatie over taxeren.

Heb je een cabrio of een auto die je niet in de wintertijd gebruikt? Profiteer dan van de zomertijdkorting. Je ontvangt dan 25% korting op de gehele premie.

Is een auto ouder dan 40 jaar dan hoef je geen wegenbelasting meer te betalen. In sommige gevallen valt de oldtimer in de overgangsregeling wegenbelasting oldtimers.

Wil je weten of je jouw auto als oldtimer kan verzekeren, check even de voorwaarden. Wat ook een handig hulpmiddel is bij het verzekeren van je oldtimer is de OldtimerCheck

Natuurlijk kun je ook eerst een offerte opvragen

Wil je meteen je oldtimer verzekeren dan kun je ook telefonisch contact opnemen. Een oldtimer verzekeren is belangrijk maar hoeft niet veel tijd te kosten. Wij zitten voor je klaar.