Oldtimer verzekering regels

Wat zijn de regels voor een oldtimer verzekering?

Op deze website kun je jouw oldtimer verzekeren maar hoe weet je of je de goede verzekering hebt?

De oldtimerverzekering die je op deze website ziet is voor de echte oldtimer liefhebber. Daardoor blijft de premie laag en kunnen we maatwerk aanbieden. Wij verzorgen oldtimerverzekeringen door heel Nederland.

Wat is een oldtimer?

Een oldtimer is een auto ouder dan 40 jaar oud. Een youngtimer is een klassieke auto vanaf 25 jaar tot 40 jaar. De premie voor de youngtimer is iets duurder dan voor de oldtimer maar nog steeds zo’60% lager dan de standaard autoverzekering. Daarnaast heb je nog specifieke oldtimerverzekeringen zoals een cabrio. Cabrio auto’s zijn voor sommige verzekeraars lastig te verzekeren, meer informatie vind je op de cabrio verzekering.

Premie oldtimer

Oldtimer verzekering regels

  • Je bezit, naast de oldtimer, een auto die je gebruikt voor werk of bijv. boodschappen
  • De oldtimer gebruik je alleen voor hobby en vrije tijd
  • Bestuurder is een ervaren rijder (30 jaar of ouder)
  • De oldtimer staat in een garage/afgesloten ruimte
  • De auto staat vermeld in de catalogus “Onschatbare klassieker”

Bovenstaande oldtimer regels zijn standaard, kun je niet aan deze voorwaarden voldoen, doe dan de Oldtimer Check. Je ziet dan in een paar stappen welke oldtimer verzekering het beste is in jouw situatie of bel ons even, onze medewerkers weten meteen welke oldtimer verzekering je moet hebben.

Deze oldtimerverzekering is een initiatief van Veenstra & De Jong Assurantiën. Wij zijn gespecialiseerd ildtimer verzekeringen, we kunnen je dan ook snel helpen met vragen of het afsluiten van de beste verzekering. Heb je het kenteken van de oldtimer bij de hand? We kunnen je dan meteen adviseren.

Wij houden van duidelijke communicatie en een eerlijk verhaal. Op deze website staat daarom een kort en bondige uitleg aan welke voorwaarden je oldtimer moet voldoen om deze voordelige verzekering aan te vragen. Kijk ook bij de meest gestelde vragen. Of lees de reviews van andere oldtimerliefhebbers. Ervaar de voordelen en sluit je oldtimer verzekering online af of bel ons voor advies of informatie.

Anderen lazen ook:

Tips oldtimer kopen
Oldtimerregeling 2023

 

de OldtimerVerzekering Oldtimer verzekering regels