Oldtimer verzekering

Heerlijk rijden met je oldtimer met de Oldtimer verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën.

Op deze website kun je snel en goedkoop jouw oldtimer verzekeren. De oldtimer verzekering die wij aanbieden is bedoeld voor de echte oldtimer liefhebber. Onze ervaring is dat liefhebbers hun oldtimer alleen gebruiken als hobby object en dat ze zeer zuinig zijn op hun oldtimer. Hierdoor kunnen wij een lage premie aanbieden.

premie oldtimer

Natuurlijk zijn er een aantal condities:

  • Je bezit, naast de oldtimer, een auto die je gebruikt voor woon-werkverkeer of dagelijks gebruik
  • De oldtimer gebruik je alleen voor hobby en recreatieve doeleinden
  • Bestuurder is 30 jaar of ouder
  • De oldtimer staat in een garage/afgesloten ruimte
  • De auto staat vermeld in de catalogus “Onschatbare klassieker”

Doe de Oldtimerverzekering Check. Dit is een handige tool om te kijken welke oldtimerverzekering het beste bij jouw oldtimer past.

Deze verzekering speciaal voor oldtimers is een initiatief van Veenstra & De Jong Assurantiën. Wij zijn gespecialiseerd in oldtimer verzekeringen, we kunnen snel jouw vragen beantwoorden. Heb je een kenteken bij de hand? We kijken meteen of jouw oldtimer in de catalogus staat. Wij houden van duidelijke communicatie. Op deze website staat daarom een kort en bondige uitleg aan welke voorwaarden je oldtimer moet voldoen om deze voordelige verzekering aan te vragen. Ervaar de voordelen en sluit je oldtimer verzekering online af of bel ons voor advies of informatie.

Premie oldtimer verzekering
Veelgestelde vragen oldtimerverzekering
Voorwaarden
Schade melden