Oldtimerverzekering

Verzeker je oldtimer met de Oldtimerverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën

Op deze website verzeker je snel en goedkoop jouw oldtimer.

De oldtimerverzekering die wij aanbieden is bedoeld voor de echte oldtimer liefhebber. Onze ervaring is dat liefhebbers hun oldtimer alleen gebruiken in hun vrije tijd en dat ze zuinig zijn op hun oldtimer. Oldtimer bezitters hebben in het algemeen een betere rijervaring, dat betekent, minder schade en de liefhebbers hebben vaak meerdere auto’s. Onze klanten helpen ons dus de premie laag te houden door goed op hun oldtimer te passen. Wij bieden maatwerk verzekeringen aan die uniek zijn in Nederland.

Wat is een oldtimer?

Een oldtimer is een auto ouder dan 40 jaar oud. Een youngtimer is een klassieke auto vanaf 25 jaar tot 40 jaar. Ook voor de youngtimer is de premie laag. Heb je een cabrio? Cabrio’s zijn voor sommige maatschappijen lastig te verzekeren. Een cabrio kun je gewoon bij ons verzekeren, meer informatie vind je op de cabrio verzekering.

Premie oldtimer

Hoe blijft de premie laag:

  • Je bezit, naast de oldtimer, een auto die je gebruikt voor werk of voor boodschappen
  • De oldtimer gebruik je alleen voor hobby en vrije tijd
  • Bestuurder is een ervaren rijder (30 jaar of ouder)
  • De oldtimer staat in een garage/afgesloten ruimte
  • De auto staat vermeld in de catalogus “Onschatbare klassieker”

Kun je niet helemaal aan deze zware voorwaarde voldoen, geen probleem, we hebben alternatieven. Wil je weten welke oldtimerverzekering het beste bij jouw auto past? Doe dan de Oldtimer Check. Je ziet dan in een paar stappen welke oldtimer verzekering het beste is in jouw situatie.

Deze oldtimerverzekering is een initiatief van Veenstra & De Jong Assurantiën. Wij zijn gespecialiseerd in oldtimer verzekeringen, we kunnen je dan ook snel helpen met vragen of het afsluiten van de beste verzekering. Heb je het kenteken van de oldtimer bij de hand? We kunnen je dan meteen adviseren.

Wij houden van duidelijke communicatie. Op deze website staat daarom een kort en bondige uitleg aan welke voorwaarden je oldtimer moet voldoen om deze voordelige verzekering aan te vragen. Ervaar de voordelen en sluit je oldtimer verzekering online af of bel ons voor advies of informatie.

Premie
Veelgestelde vragen
Voorwaarden
Schade melden

de OldtimerVerzekering Oldtimerverzekering