Oldtimer verzekering auto

Vraag de voordelige oldtimerverzekering bij Unigarant aan als:

-Jouw auto voor 1987 is gebouwd – op benzine rijdt – de bestuurder minimaal 25 jaar oud is – de auto hobbymatig wordt gebruikt en niet één van onderstaande merken is;

oldtimerverzekering veenstra

Heb jij een: Aston Martin, Caterham, Donkervoort, Ferrari, Jensen, Lamborghini, Lotus, Maserati,  Porsche, TVR of Westfield, klik hier. Of ben jij jonger dan 25? Klik dan hier.

De oldtimerverzekering van Unigarant biedt extra voordelen voor eigenaren van oldtimers met een bouwjaar tussen 1970 en 1986. Ook oudere oldtimers kunnen uiteraard bij Unigarant verzekerd worden. Unigarant hanteert geen specifieke stallingseis voor de oldtimer.

Heb je naast de oldtimer geen andere auto voor dagelijks gebruik en gebruik je de oldtimer alleen recreatief? Ook dan kan de Unigarant oldtimerverzekering uitkomst bieden. Normaal gesproken is het vereist om naast de oldtimer over een personenauto te beschikken. Echter, indien de oldtimer ouder is dan 40 jaar, stelt Unigarant geen verplichting tot het bezitten van een eerste auto.

Rijdt je oldtimer op LPG of diesel en is je oldtimer ouder dan 40 jaar. Ook dan kun je deze oldtimerverzekering afsluiten. De oldtimer moet wel bij de RDW geregistreerd staan als personenauto, bedrijfsauto’s komen niet voor dekking in aanmerking. Wij hebben wel verzekeringsmogelijkheden voor een bestelauto of een oldtimer brandweerwagen die ouder zijn dan 30 jaar.

Voor oldtimers met een gewicht boven de 1.750 kg verzoeken we om een offerte oldtimer aan te vragen.

Bij Unigarant heb je keus om je oldtimer WA te verzekeren of WA + volledig casco. Kies je voor WA + volledig casco (allrisk) dekking? Dan is er een taxatierapport van de oldtimer nodig. Het taxatierapport van de oldtimer dient op je eigen naam te zijn aangevraagd en mag bij aanvang niet ouder zijn dan 2 jaar.

Tip: Maak slim gebruik van het bonusplan van Unigarant. Dit plan biedt extra korting wanneer je meerdere voertuigen bij Unigarant verzekert en beschikt over schadevrije jaren. Of het nu gaat om een camper, motor of bromfiets, als je nog andere voertuigen hebt, informeer dan zeker naar de voordelen van ons bonusplan.

… lees minder.
Lees meer…
de OldtimerVerzekering Oldtimer verzekering auto