Oldtimer verzekering auto

Voordelige oldtimer verzekering Unigarant

  • Bouwjaar auto is vóór 1987 oldtimerverzekering veenstra
  • De auto rijdt op benzine
  • De bestuurder is minimaal 25 jaar
  • Hobbymatig gebruik

*Aston Martin, Caterham, Donkervoort, Ferrari, Jensen, Lamborgihini, Lotus, Maserati,  Porsche, TVR of Westfield. Heb je één van deze auto’s klik hier. Ben jij jonger dan 25? Klik dan hier.

De oldtimerverzekering van Unigarant is extra voordelig als je een oldtimer hebt met een bouwjaar tussen 1970 en 1986. Ook oudere oldtimers kunnen uiteraard bij Unigarant verzekerd worden. Daarbij geldt er bij Unigarant géén stallingseis voor de oldtimer.

Heb je naast de oldtimer geen andere auto voor dagelijks gebruik en gebruik je de oldtimer alleen recreatief? Ook dan kan de Unigarant oldtimerverzekering uitkomst bieden. Normaal gesproken moet je naast de oldtimer altijd een personenauto bezitten, maar als de oldtimer ouder is dan 40 jaar, dan vereist Unigarant namelijk niet dan er een 1e auto moet zijn.

Rijdt je oldtimer op LPG of diesel en is je oldtimer ouder dan 40 jaar. Ook dan kun je deze oldtimerverzekering afsluiten. De oldtimer moet wel bij de RDW geregistreerd staan als personenauto, bedrijfsauto’s zijn dus uitgesloten.

Is je oldtimer zwaarder dan 1.750 kg? Vraag dan vrijblijvend een offerte oldtimer aan.

Bij Unigarant heb je de keus om je oldtimer WA te verzekeren of WA + volledig casco. Kies je voor WA + volledig casco (allrisk) dekking? Dan is er een taxatierapport van de oldtimer vereist. Het taxatierapport van de oldtimer dient op je eigen naam te staan en mag bij aanvang niet ouder zijn dan 2 jaar.

Tip: maak gebruik van het bonusplan van Unigarant. Het bonusplan van Unigarant houdt in dat als je meerdere voertuigen bij Unigarant verzekert, je extra korting krijgt. Dit geldt voor voertuigen met schadevrije jaren. Dus heb je bijvoorbeeld nog een camper, motor of bromfiets? Vraag ons dan naar het bonusplan.

… lees minder.
Lees meer…
de OldtimerVerzekering Oldtimer verzekering auto