Oldtimerverzekering Heerenveen

Onbezorgd genieten van je oldtimer

Woon je in de regio Heerenveen en zoek je een verzekeraar voor je oldtimer? Loop eens bij ons binnen. Welkom bij de Oldtimerverzekering Heerenveen.

Het kantoor van Veenstra & de Jong Assurantiën (oldtimerverzekering Heerenveen) staat aan de K.R. Poststraat in Heerenveen. We helpen je graag bij de keuze van de beste oldtimer of autoverzekering. Ons kantoor is elke dag open tot 17:30. Als jij Fries spreekt dan doen wij dat ook, hetzelfde geldt voor Nederlands. Spreek je Engels of Duits? Ook daar doen wij ons uiterste best voor.

De oldtimerverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën laat je onbezorgd genieten van jouw oldtimer. Je profiteert van een uitstekende dekking en kunt vertrouwen op de expertise van onze medewerkers. Ook bij schade zijn we er voor je. De oldtimer verzekering die wij aanbieden heeft voordelen, zoals gratis pechhulp. Loop eens bij ons binnen of vraag ons een vrijblijvende offerte oldtimer te maken.

Wat is er bijzonder aan de Oldtimerverzekering?

Er zijn nogal wat aanbieders op de verzekeringsmarkt. Hoe onderscheid je jezelf dan. Wij vinden verzekeren leuk, dat merk je als je met ons belt. En we doen alleen zaken met gerenommeerde verzekeraars zoals ASR, Unigarant en Turien. Wij begrijpen wat onze klant belangrijk vindt: Een voordelige premie, maar ook voorwaarden die een hoge kwaliteit hebben, goede ervaringen met de verzekeringsmaatschappij en de snelheid van afwikkeling van schade. Bij het vergelijken van verzekeringen kijken wij goed naar je persoonlijke situatie, wensen en verwachtingen. Veenstra & de Jong Assurantiën maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Wil je persoonlijk advies? Vul dit bezoekformulier in. We komen graag bij je langs.

Wil je online de kosten voor je oldtimerverzekering bekijken? Bereken eenvoudig, en vrijblijvend de premie van jouw oldtimerverzekering en sluit de verzekering eventueel direct online af. Goed verzekerd op weg gaan dat is een fijn gevoel!

premie oldtimer

de OldtimerVerzekering Oldtimerverzekering Heerenveen