Oldtimerverzekering Heerenveen

Onbezorgd genieten van je oldtimer

Woon je in Heerenveen of in de buurt van Heerenveen en zoek je een verzekeraar voor je oldtimer? Welkom bij de Oldtimerverzekering Heerenveen.

Het kantoor van de oldtimerverzekering Heerenveen staat aan de K.R. Poststraat in Heerenveen. We helpen je graag bij de keuze van de beste oldtimer of autoverzekering. Ons kantoor is elke dag open tot 17:30 en op zaterdag zijn we open tot 16:00.

De oldtimerverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën laat je onbezorgd genieten van jouw oldtimer. Je profiteert van een uitstekende dekking en kunt vertrouwen op de medewerkers van ons kantoor. Ook bij schade zijn we er voor je. De oldtimer verzekering die wij aanbieden heeft veel voordelen, zoals gratis pechhulp. Loop eens bij ons binnen of vraag ons een vrijblijvende offerte te maken. Wil je meer weten over het team van de oldtimerverzekering Heerenveen? Klik hier.

Er zijn veel aanbieders op de markt van verzekeringen. Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van een aantal verzekeringsmaatschappijen waar we zaken mee doen. Wat wij belangrijk vinden voor onze klanten is een voordelige premie, maar ook de kwaliteit van voorwaarden, ervaringen met de verzekeringsmaatschappij en hoe (snel) een instelling een schade afwikkelt. Bij het vergelijken van verzekeringen kijken wij goed naar je persoonlijke situatie en wensen en verwachtingen. Veenstra & de Jong Assurantiën maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Wil je persoonlijk advies? Vraag een vrijblijvend gesprek aan. We komen graag bij je langs.

Wil je het liever zelf eerst even bekijken? Bereken eenvoudig, en vrijblijvend, online de premie van jouw oldtimerverzekering en sluit de verzekering eventueel direct online af. Goed verzekerd op weg gaan dat is een fijn gevoel!

premie oldtimer

de OldtimerVerzekering Oldtimerverzekering Heerenveen