Oldtimerverzekering

Verzeker je oldtimer met de Oldtimerverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën.

Op deze website verzeker je snel en goedkoop jouw oldtimer.

De oldtimerverzekering die wij aanbieden is bedoeld voor de echte oldtimer liefhebber. Onze ervaring is dat liefhebbers hun oldtimer alleen gebruiken in hun vrije tijd en dat ze zuinig zijn op hun oldtimer. Oldtimer bezitters hebben in het algemeen betere rijervaring, dat betekent, minder schade en hebben vaak meerdere auto’s. De oldtimer staat ’s nachts in de garage, door deze voorzichtigheid kunnen wij een lage premie aanbieden. Wij bieden maatwerk verzekeringen die uniek zijn in Nederland.

Een oldtimer is een auto ouder dan 50 jaar oud. Ook voor youngtimers (auto’s van 25 jaar tot 50 jaar) is er een laag tarief. Heb je een cabrio? Cabrio’s zijn voor sommige maatschappijen lastig te verzekeren. Niet bij ons, meer informatie vind je op de cabrio verzekering.

Premie oldtimer

Hoe kunnen we de premie laag houden:

  • Je bezit, naast de oldtimer, een auto die je gebruikt om naar je werk te rijden of boodschappen mee doet
  • De oldtimer gebruik je alleen voor hobby en vrije tijd
  • Bestuurder is een ervaren rijder (30 jaar of ouder)
  • De oldtimer staat in een garage/afgesloten ruimte
  • De auto staat vermeld in de catalogus “Onschatbare klassieker”

Doe de Oldtimer Check. Dit is een handige tool om te kijken welke oldtimer verzekering het beste bij jouw oldtimer past.

Deze verzekering speciaal voor oldtimers is een initiatief van Veenstra & De Jong Assurantiën. Wij zijn gespecialiseerd in oldtimer verzekeringen, we kunnen snel jouw vragen beantwoorden. Heb je een kenteken bij de hand? We kijken meteen of jouw oldtimer in de catalogus staat.

Wij houden van duidelijke communicatie. Op deze website staat daarom een kort en bondige uitleg aan welke voorwaarden je oldtimer moet voldoen om deze voordelige verzekering aan te vragen. Ervaar de voordelen en sluit je oldtimer verzekering online af of bel ons voor advies of informatie.

Premie oldtimer verzekering
Veelgestelde vragen oldtimer verzekering
Voorwaarden
Schade melden

de OldtimerVerzekering Oldtimerverzekering