Opel Verzekering

In de periode zo tussen de jaren zestig, en de jaren negentig waren Opels de lievelingen van het Nederlandse volk. Maar het succesvolle Opel merk begon zijn belangstelling wat te verliezen in het begin van de nieuwe eeuw . Er was een grote groep die niet meer geassocieerd wilde worden met het burgerlijke imago van de Opel en zocht het bij andere volumemerken. Vooral zakelijke rijders kozen voor een ander merk.

Dit zelfde gold voor oldtimers, uitgezonderd de echte klassiekers zoals zoals de Opel 1900 GT, de welbekende Ascona en de Opel Manta. Bovendien kwam het herziene belastingstelsel voor oldtimers op een heel slecht moment voor bijvoorbeeld de grote, zware sedan zoals de Opel Senator, of de Opel Omega die met hun gulzige consumptie niet meer interessant leek voor heel veel mensen. De liefde voor de klassieke Opel begin weer toe te nemen. Dit is ook te zien in een toename van aanmeldingen van Opel oldtimer verzekeringen.

Opel RekordVan de Opel Rekord, de eerste kwam in 1953 al van de band, zijn er 10 miljoen exemplaren gemaakt. Nu zijn er ook 8 generaties Rekords geweest. Een nette Rekord uit de jaren ’80, kost zo rond de 2.000,-. Hiervoor heb je een goede inzetbare auto. Ook de onderdelen zijn nog goed verkrijgbaar en betaalbaar.

Voor al degenen die gek zijn op hun Opel hebben we de Opel verzekering ontwikkeld.

Heb je een Opel die ouder is dan 20 jaar dan komt deze auto wellicht in aanmerking voor de Opel oldtimer verzekering. Heeft je Opel een dagwaarde van 5.000 of hoger, dan adviseren we naast WA dekking ook de volledig Casco dekking. Benieuwd naar de premie van deze Opel verzekering? Bereken de premie.

Premie Oldtimer Opel

Heb je een Opel jonger dan 25 jaar? klik dan op onderstaande button:

Premie Opel autoverzekering

Heb jij je Opel ergens anders verzekerd? We raden je aan om even de premie te vergelijken, kom je er niet uit? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Je krijgt meteen een deskundige medewerker aan de lijn die je met alle plezier helpt.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de OldtimerVerzekering Opel Verzekering