Opel verzekering

In de periode zo tussen de jaren zestig, en de jaren negentig waren Opels de lievelingen van het Nederlandse volk. Maar het succesvolle Opel merk begon zijn belangstelling wat te verliezen in het begin van de nieuwe eeuw . Er was een grote groep die niet meer geassocieerd wilde worden met het burgelijke imago van de Opel en zocht het bij andere volumemerken. Vooral zakelijke rijders kozen voor een ander merk.

Dit zelfde gold voor oldtimers, uitgezonderd de echte klassiekers zoals zoals de Opel 1900 GT, de welbekende Ascona en de Opel Manta. Bovendien kwam het herziene belastingstelsel voor oldtimers op een heel slecht moment voor bijvoorbeeld de grote, zware sedan zoals de Opel Senator, of de Opel Omega die met hun gulzige consumptie niet meer interessant leek voor heel veel mensen.  De liefde voor de klassieke Opel begin weer toe te nemen. Dit is ook te zien in een toename van aanmeldingen van Opel oldtimer verzekeringen.

Voor al degenen die gek zijn op hun Opel hebben we de Opel verzekering ontwikkeld.

Heb je een Opel die ouder is dan 20 jaar dan komt deze auto wellicht in aanmerking voor de Opel oldtimer verzekering. Benieuwd naar de premie van deze Opel verzekering? Bereken de premie.

Premie Oldtimer Opel

Heb je een Opel jonger dan 20 jaar? klik dan op onderstaande button

Premie Opel verzekering

Kun jij je Opel ergens anders goedkoper verzekeren? We kunnen het ons niet voorstellen maar laat het ons zeker weten, wij zijn altijd op zoek naar de beste Opel verzekering met de goedkoopste premie.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte! Je krijgt meteen een deskundige medewerker aan de lijn die je met alle plezier helpt.