Opzeggen

Opzeggen / Overstappen

Op deze pagina kun je de OldtimerVerzekering opzeggen maar je kunt ook overstappen als je nog bij een andere maatschappij verzekerd bent.

Je kan je huidige auto of oldtimerverzekering dagelijks (met een opzegtermijn van 1 maand) opzeggen, mits de oldtimerverzekering al langer dan één jaar loopt. Je hebt dus 1 maand opzegtermijn als je polis al langer dan 1 jaar loopt.

Een autoverzekering loopt altijd een volledig jaar. Daarna heb je een opzegtermijn van 1 maand. Sommige maatschappijen hanteren geen opzegtermijn. De opzegging moet schriftelijk gebeuren. Bij voorkeur aangetekend, bij ons mag je ook een mailtje sturen. Als je ons mailt, let er dan op dat je het polisnummer doorgeeft en bijvoorbeeld je postcode en huisnummer. We hebben nu eenmaal gegevens nodig anders kunnen we de verzekering niet beëindigen.

Maak gebruik van de opzegservice. of vul onderstaand formulier in. Je ontvangt altijd een bevestiging van de opzegging. Je kunt onderstaand formulier ook gebruiken om de oldtimerverzekering op te zeggen.