Over ons

Voor de beste service en de goedkoopste premie ga je naar de oldtimerverzekering.nl

In 2002 zijn we gestart met ons assurantiekantoor. Vanaf 2009 begon de digitalisering meer voet aan de grond te krijgen. Wij zijn hier meteen mee aan de slag gegaan. Dit hebben we gedaan door een aantal labels te lanceren. We hebben ons gefocust op de verzekeringen waar we zelf het meeste geïnteresseerd in zijn. Sindsdien zijn we dagelijks bezig onze dienstverlening te verbeteren. We proberen onze websites zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken.

Een mix van persoonlijke aandacht en online gemak, dat is onze focus.

Deze website deoldtimerverzekering.nl is één van onze eerste websites. Een oldtimer verzekering is gemakkelijk zelf te regelen. Op de website kun je alle informatie vinden die je nodig hebt bij het afsluiten van een oldtimer verzekering. Je kunt zelf veel regelen en als een klant advies nodig heeft, kunnen we meteen helpen. Zo blijven de kosten laag en is het prettig werken.

Als onze medewerkers zijn gekwalificeerde assurantieadviseurs. Wij zijn tussenpersoon voor momenteel 17.500 klanten. Auto- en oldtimerverzekeringen vinden we het leukste om te doen, klanten merken dit en weten ons te vinden. We zijn expert in het verzekeren van auto’s en met name oldtimers. Waar andere assurantiekantoren een oldtimerverzekering als bijproduct aanbieden is dit bij ons de hoofdactiviteit.

Oldtimer liefhebbers

Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën zijn oldtimerliefhebbers. Wij weten dus hoe je met je klassieker omgaat. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van oldtimer verzekeringen en kunnen je op een deskundig wijze het beste product aanbieden. Je kunt op deze site zelf je premie berekenen en de verzekering aanvragen maar als je persoonlijk advies wilt of vragen hebt dan zijn we vanaf maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. Ook als je ons een mailtje stuurt, krijg je snel antwoord.

Deze instelling heeft ertoe geleid dat we al veel oldtimer bezitters een oldtimer verzekering hebben mogen aanbieden. We hebben niet alleen een goede service maar bieden ook een betaalbare premie. Wij vinden dit de gewoonste zaak van de wereld. Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. Welkom bij de oldtimerverzekering.nl!

Team Oldtimerverzekering.nl

  • Mangal Haringsma
  • Hendrik Boorsma
  • Sarissa Molenkamp
  • Remco de Jong
  • Helena de Vries
  • Daphne Otter
  • Ann de Haan

Premie oldtimerverzekering Oldtimer verzekering afsluiten