Over ons

Voor de beste service en de goedkoopste premie ga je naar de oldtimerverzekering.nl

In 2002 is assurantiekantoor Veenstra & de Jong Assurantiën opgericht. Vanaf 2009 is het kantoor vooral op internet succesvol. Dit is ontstaat door een aantal labels te lanceren. We hebben de focus gelegd op de verzekeringen waar we zelf het meeste geïnteresseerd in zijn, sindsdien zijn we dagelijks bezig onze dienstverlening te verbeteren. We zijn voortdurend bezig onze websites toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken.

Een mix van persoonlijke aandacht en online gemak, dat is onze focus.

Deze website deoldtimerverzekering.nl is één van onze oudste websites. Een oldtimer verzekering is gemakkelijk zelf te regelen. Op de website kun je alle informatie vinden die je nodig hebt bij het afsluiten van een oldtimer verzekering. Je kunt het meeste zelf regelen en als je advies nodig heeft, kunnen we meteen helpen. Zo blijven de kosten laag en is het prettig werken.

Als onze medewerkers zijn gekwalificeerde assurantieadviseurs. Wij zijn op het moment adviseur voor ongeveer 23.000 klanten. Auto-, trekker en oldtimerverzekeringen zijn onze kernactiviteit, we zijn expert in het verzekeren van auto’s en met name oldtimers. Waar andere assurantiekantoren een oldtimerverzekering als bijproduct aanbieden is dit bij ons de hoofdactiviteit.

Oldtimer liefhebbers over ons oldtimerverzekering

Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën zijn oldtimerliefhebbers. Wij weten dus hoe je met je klassieker omgaat. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van oldtimer verzekeringen en kunnen je op een deskundig wijze het beste product aanbieden. Je kunt op deze site zelf je premie berekenen en de verzekering aanvragen maar als je persoonlijk advies wilt of vragen hebt dan zijn we vanaf maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. Ook als je ons een mailtje stuurt, krijg je snel antwoord.

Deze instelling heeft ertoe geleid dat we al veel oldtimer bezitters een oldtimer verzekering hebben mogen aanbieden. We hebben niet alleen een goede service maar bieden ook een betaalbare premie. Wij vinden dit de gewoonste zaak van de wereld. Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. Welkom bij de oldtimerverzekering.nl.

Team Oldtimerverzekering.nl

  • Hendrik Boorsma
  • Sarissa Molenkamp
  • Gerbrig van der Velde
  • Remco de Jong
  • Jeanet de Vries
  • Daphne Otter
  • Ann de Haan

Premie oldtimerverzekering Oldtimer verzekering afsluiten