Over ons

Voor de beste service en de goedkoopste premie ga je naar de oldtimerverzekering.nl

In 2002 zijn we gestart met ons assurantiekantoor. Vanaf 2009 zijn we meer gericht gaan werken via internet. Dit hebben we gedaan door een aantal labels te lanceren. De website deoldtimerverzekering.nl is één van de eerste websites die online is gekomen. Een oldtimer verzekering is gemakkelijk zelf te regelen. De website biedt een service aan waarbij de klant het zelf kan regelen en als er advies nodig is, kunnen we meteen helpen. Zo hou je de kosten laag en is het prettig werken.

Als onze medewerkers zijn gekwalificeerde assurantieadviseurs. Wij zijn tussenpersoon voor al meer dan 17.500 klanten. Auto- en oldtimerverzekeringen vinden we de leukste verzekeringen, klanten merken dit en weten ons te vinden. We zijn expert in het verzekeren van auto’s en met name oldtimers. Waar andere assurantiekantoren een oldtimerverzekering als bijproduct aanbieden is dit bij ons de hoofdactiviteit.

Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën zijn zelf oldtimerliefhebbers. Wij weten dus hoe je met je klassieker omgaat. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van oldtimer verzekeringen en kunnen je deskundig het beste product aanbieden. Je kunt op deze site zelf je premie berekenen en de verzekering aanvragen maar als je persoonlijk advies wilt of vragen hebt dan zijn we vanaf maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. Ook als je ons een mailtje stuurt, krijg je snel antwoord.

Deze instelling heeft ertoe geleid dat we al veel oldtimer bezitters een oldtimer verzekering hebben mogen aanbieden. We hebben niet alleen een goede service maar bieden ook een betaalbare premie. Wij vinden dit de gewoonste zaak van de wereld. Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. Welkom bij de oldtimerverzekering.nl!

Team Oldtimerverzekering.nl

  • Mangal Haringsma
  • Hendrik Boorsma
  • Sarissa Molenkamp
  • Remco de Jong
  • Helena de Vries
  • Daphne Otter
  • Ann de Haan

Premie oldtimerverzekering Oldtimer verzekering afsluiten