Over ons

Voor de beste service en de goedkoopste premie ga je naar de oldtimerverzekering.nl

We zijn gestart vanuit een traditioneel assurantiekantoor. Op een gegeven moment kregen we steeds meer het idee dat de mensen waar we bij op bezoek waren een verzekering zoals een oldtimerverzekering zelf kunnen regelen. Waarom niet een service aanbieden waarbij de klant het zelf regelt en als er advies nodig is, we meteen kunnen helpen. Zo hou je de kosten laag en blijft het prettig werken.

Auto- en oldtimerverzekeringen vinden we de leukste verzekeringen, klanten merken dit en weten ons te vinden. We zijn uitgegroeid tot een internetverzekeraar. We zijn expert in het verzekeren van auto’s en met name oldtimers. Waar andere assurantiekantoren een oldtimerverzekering als bijproduct aanbieden is dit bij ons de kernactiviteit.

Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën zijn zelf oldtimerliefhebbers. Wij weten dus hoe je met je klassieker omgaat. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van oldtimerverzekeringen en kunnen je deskundig het beste product aanbieden. Je kunt op deze site zelf je premie berekenen en de verzekering aanvragen maar als je persoonlijk advies wilt of vragen hebt dan zijn we vanaf maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. Ook als je ons een mailtje stuurt, krijg je snel antwoord.

Deze instelling heeft ertoe geleid dat we al veel oldtimer bezitters een oldtimerverzekering hebben mogen aanbieden. We hebben niet alleen een goede service maar bieden ook een betaalbare premie. Wij vinden dit de gewoonste zaak van de wereld. Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. Welkom bij de oldtimerverzekering.nl!

Team Oldtimerverzekering.nl

  • Mangal Haringsma
  • Remco de Jong
  • Helena de Vries
  • Hendrik  Boorsma
  • Daphne Otter
  • Björn de Boer
  • Ann de Haan

Premie oldtimerverzekering Oldtimer verzekering afsluiten