Over ons

 

Voor de beste service en de goedkoopste premie ga je naar de oldtimerverzekering.nl

In 2002 is assurantiekantoor Veenstra & de Jong Assurantiën van start gegaan. Wij zijn gevestigd in Heerenveen en onze klanten wonen overal in Nederland. Het begon net als zoveel andere kantoren traditioneel, gewoon mensen bezoeken en klanten ontvangen met koffie. Zo rond 2008 zijn we steeds meer digitaler gaan werken. Door onder andere websites zoals de oldtimerverzekering is het verzekeringskantoor behoorlijk gegroeid. Ons succes is vooral ontstaan doordat we zo’n plezier hebben in ons werk. We hebben de focus gelegd op de verzekeringen waar we zelf het meeste geïnteresseerd in zijn en we zijn dagelijks bezig onze dienstverlening te verbeteren. We zijn voortdurend bezig onze websites toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken.

Een mix van persoonlijke aandacht en online gemak, dat is onze focus.

Deze website deoldtimerverzekering.nl is één van onze oudste websites. Een oldtimer verzekering is gemakkelijk zelf te regelen. Op de website kun je alle informatie vinden die je nodig hebt bij het afsluiten van een oldtimer verzekering. Je kunt het meeste zelf regelen en als je advies nodig heeft, kunnen we meteen helpen. Zo blijven de kosten laag en is het prettig werken.

Als onze medewerkers zijn gekwalificeerde assurantieadviseurs. Wij zijn op het moment adviseur voor meer dan 18.500 klanten. Auto-, trekker en oldtimerverzekeringen zijn onze kernactiviteit, we zijn expert in het verzekeren van auto’s en met name oldtimers. Waar andere assurantiekantoren een oldtimerverzekering als bijproduct aanbieden is dit bij ons de hoofdactiviteit. Ons kantoor is geconformeerd aan de AFM, Kifid en de FEHAC.

Oldtimer liefhebbers de oldtimerverzekering.nl Eize en Ann

Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën zijn oldtimerliefhebbers. Wij weten dan ook hoe je met je klassieker omgaat. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van oldtimer verzekeringen en helpen je op een deskundig wijze en bieden je de beste verzekering aan. Je kunt op deze site zelf de premie berekenen en de verzekering aanvragen en als je persoonlijk advies wilt dan zijn we vanaf maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar. Ook als je ons een mailtje stuurt, krijg je snel antwoord.

Deze instelling heeft ertoe geleid dat we al veel oldtimer bezitters mogen helpen met een oldtimer verzekering. Je krijgt goed advies en altijd het beste verzekeringsvoorstel. Wij vinden dit de gewoonste zaak van de wereld. Je weet bij ons precies waar je aan toe bent.

Team Oldtimerverzekering.nl

  • Hendrik Boorsma
  • Sarissa Molenkamp
  • Thymo de Vries
  • Daphne Otter
  • Ann de Haan

Premie oldtimerverzekering Oldtimer verzekering afsluiten

Lees hier hoe we met je privacy omgaan.