Peugeot Verzekering

Korting bij de Peugeot oldtimer Verzekering

Bij Veenstra en de Jong Assurantiën profiteert u van de lagere premie voor uw Peugeot oldtimer verzekering. Bestuurders van oldtimer Peugeots passen goed op hun klassieker en dat wordt beloond. Deze verzekering is speciaal ontwikkel voor Peugeots die ouder zijn dan 25 jaar en niet worden gebruikt voor dagelijkse ritten. Voor het dagelijks gebruik heeft u een andere auto en uw oldtimer Peugeot rijdt u in uw vrije tijd.

U mag met de oldtimer Peugeot maximaal 8.000 kilometers per jaar rijden. Rijdt u maximaal 5000 kilometer dan krijgt u korting op de premie. Daarnaast vragen wij u het kenteken van uw dagelijkse auto op te geven. Deze andere auto dient op uw naam te staan, anders kan het recht op schadevergoeding vervallen. U bent niet verplicht om de andere auto bij ons te verzekeren.

Premie Peugeot oldtimerverzekering

Heeft u een Peugeot die jonger is dat 20 jaar? Bij de Peugeot autoverzekering kunt u eenvoudig aflezen wat de premie is voor uw autoverzekering.  In de online premie vergelijker komt de voordeligste en beste autoverzekering te voorschijn. Zo ontdekt u eenvoudig en snel de beste autoverzekering voor uw Peugeot. Deze kunt u online afsluiten maar u mag ons altijd bellen voor een vrijblijvend advies.

Premie Peugeot autoverzekering