Porsche verzekering

Een Oldtimer Porsche voordelig verzekeren kan dat?

Een Porsche is een kostbaar bezit, je moet er niet aan denken dat er wat met je geliefde auto gebeurd. Regel dus een goede verzekering. Een dure Porsche verzekering houdt niet automatisch in dat je een compleet pakket hebt. Het is belangrijk dat de verzekering goed aansluit bij je Porsche.

Je hebt een aantal mogelijkheden om je Porsche te verzekeren:

Porsche tussen 15 jaar en 25 jaar

Premie Sporttimer Porsche

Oldtimer Porsche ouder dan 25 jaar

Premie Oldtimer Porsche

 

Heb jij een Porsche en wil je deze goed verzekeren? Op deze site kun je snel en voordelig de verzekering voor jouw Porsche regelen. De oldtimer Porscheverzekering is inclusief pechhulp in Nederland. Deze verzekering is bedoeld voor de echte Porsche liefhebber. Onze ervaring is dat de Porsche rijder goed op zijn auto past, dit mag beloond worden met een lage premie.

Aanvraag Porsche verzekeren

Als ervaren assurantiekantoor en als liefhebber van Porsches reageren we snel en adequaat op vragen. Daarnaast houden wij van duidelijke communicatie. Ervaar de voordelen en sluit je Porscheverzekering online af. Het sporttimer tarief is onder meer afhankelijk van het aantal PK’s van de Porsche, wil je meer weten over het tarief en het eigen risico, klik hier.

Verzeker je de Porsche uitgebreider, dus voor beperkt of volledig casco dan word je verzocht, binnen één maand na het aanvragen van de Porsche verzekering, een taxatierapport in te sturen. Het taxatierapport dient opgesteld te worden door een erkende taxateur, zie voor een actuele lijst: erkende taxateurs

Porsche tot 15 jaar oud

Porsches tot 15 jaar oud. We maken voor elke Porsche een offerte op maat, klik hieronder op de button en ontvang binnen 1 dag de offerte in de mail.

Offerte Porsche aanvragen

Veenstra & de Jong Assurantiën is niet verbonden met Porsche Nederland.

de OldtimerVerzekering Porsche verzekering