Porsche verzekering

Een klassieke Porsche voordelig verzekeren kan dat?

Een Porsche is een kostbaar bezit, je moet er niet aan denken dat er wat met je geliefde auto gebeurd. Regel dus een goede verzekering. Een dure Porsche verzekering houdt niet automatisch in dat je een compleet pakket hebt.

Heb jij een Porsche en wil je deze goed verzekeren? Doe dit dan snel en eenvoudig op de oldtimerverzekering.nl. Op deze site kun je snel en voordelig de verzekering voor jouw Porsche regelen. De verzekering die wij aanbieden is bedoeld voor de echte Porsche liefhebber. Onze ervaring is dat de Porsche rijder goed voor zijn auto zorgt, hierdoor kunnen we de premie voor deze Porscheverzekering laag houden.

Als ervaren assurantiekantoor en als liefhebber van Porsches zijn wij in staat om snel en adequaat te reageren op jouw vragen. Daarnaast houden wij van duidelijke communicatie. Ervaar de voordelen en sluit je Porscheverzekering online af.

Wij hebben verschillende mogelijkheden. Wil je de Porsche echt goedkoop verzekeren en vind je schade aan je eigen sportwagen niet belangrijk? kies dan voor de voordelige optie om de Porsche alleen voor WA dekking te verzekeren:

Hieronder bereken je de premie. Daarna kun je de verzekering aanvragen.

Premie berekenen Porsche

Binnen één maand na het aanvragen van de Porsche verzekering moet er een taxatierapport ingediend te worden. Het taxatierapport dient opgesteld te worden door een erkende taxateur, zie voor een actuele lijst: erkende taxateurs

Aanvragen Porsche verzekering

De Porscheverzekering is onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën