Porsche verzekering

Voordelig je Oldtimer Porsche Verzekeren

Premie Oldtimer Porsche

Een Porsche is een kostbaar bezit, hier hoort dan ook een speciale Porsche verzekering bij. Een Porsche verzekeren betekent echter niet dat de verzekering duur moet zijn. Een goede dekking tegen de juiste prijs. Voor elke prijsklasse en voor elk bouwjaar de juiste verzekering voor jouw speciale auto. Is jouw Porsche ouder dan 15 jaar? Bereken hierboven de premie voor deze voordelige Oldtimer Porsche verzekering.

Is de Porsche jonger dan 15 jaar? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

De oldtimer verzekering voor je Porsche is inclusief pechhulp in Nederland. Deze verzekering is bedoeld voor de echte Porsche liefhebber. Onze ervaring is dat de Porsche rijder goed op zijn auto past, dit mag beloond worden met een lage premie. Deze klassieke Porsche verzekering geeft je vrijheid. Wil je alleen WA dekking of wil je een uitgebreide dekking, het kan allemaal. Meteen de Porsche verzekeren? Klik dan op de blauwe knop hieronder of bel ons even.

Aanvraagformulier Porsche

Als ervaren assurantiekantoor en als liefhebber van Porsches reageren we snel en adequaat op vragen. Daarnaast houden wij van duidelijke communicatie. Ervaar de voordelen en sluit verzekering voor je Porsche online af. Heeft je Porsche meer dan 250 PK dan heb je een sportauto en krijg je een mooi voorstel in het sporttimertarief ->  Meer info

Verzeker je de Porsche naast WA dekking ook voor beperkt of volledig casco dan word je verzocht, binnen één maand na het aanvragen van de Porsche verzekering, een taxatierapport in te sturen. Het taxatierapport dient opgesteld te worden door een erkende taxateur, zie voor een actuele lijst: Erkende taxateurs

Porsche tot 15 jaar oud

Voor Porsches tot 15 jaar oud maken we voor elke Porsche een offerte op maat, We hebben voor Porsches ouder dan 8 jaar al mogelijkheden om de Porsche tegen taxatiewaarde te verzekeren. Voor de jonge Porsche hebben we een uniek laag tarief. Klik hieronder op de button en ontvang binnen één dag een persoonlijk vrijblijvende voorstel in de mail.

Offerte Porsche < 15 jaar

disclaimer: Veenstra & de Jong Assurantiën is niet verbonden met Porsche Nederland.

de OldtimerVerzekering Porsche verzekering