Porsche verzekering

Voordelig je Oldtimer Porsche Verzekeren

Jouw Porsche is niet zomaar een auto; het is een symbool van elegantie, kracht en pure passie. Als trotse eigenaar van een oldtimer Porsche begrijp je de waarde van het behouden van deze bijzondere auto. Je wilt je waardevolle bezit natuurlijk zo goed mogelijk beschermen met de juiste oldtimerverzekering.

Premie Oldtimer Porsche

Jouw Porsche verdient de beste verzekering

Elke Porsche is uniek, of het nu gaat om een klassieker of een recent model. Wij bieden verzekeringsoplossingen die speciaal zijn afgestemd op jouw wensen en de kenmerken van jouw Porsche. Of het nu gaat om een nieuwe, sportieve Porsche of een prachtige klassieker die ouder is dan 15 jaar, wij hebben de perfecte verzekering voor jou.

Oldtimer Porsche Verzekering

Is jouw Porsche een waardevolle oldtimer die de 15-jarige grens heeft overschreden? Dan hebben wij de ideale oplossing voor je: onze voordelige Oldtimer Porsche verzekering. Hiermee kun je jouw klassieke Porsche beschermen met een speciale dekking die past bij de charme en de waarde van je auto.

Bereken online je premie

Ontdek hoe betaalbaar de juiste Porsche verzekering kan zijn. Gebruik de premiecalculator om meteen de kosten te berekenen. Ons doel is om jou te voorzien van de beste bescherming voor jouw Porsche, met de dekking die jij wilt.

Kies voor de perfecte combinatie van dekking en prijs. Jouw Porsche verdient niets minder dan de beste zorg, en dat begint met de juiste verzekering.

De oldtimer verzekering Porsche is inclusief pechhulp in Nederland. Deze verzekering is bedoeld voor de echte Porsche liefhebber. Deze klassieke Porsche verzekering geeft je vrijheid. Wil je alleen WA dekking of wil je een uitgebreide dekking, het kan allemaal. Meteen de Porsche verzekeren? Klik dan op de blauwe knop hieronder of bel ons even.

Aanvraagformulier Porsche

Jouw Porsche, onze prioriteit

Bij Veenstra & de Jong zijn we niet alleen ervaren in verzekeringen, maar we delen ook jouw passie voor Porsche. We begrijpen dat je vragen kunt hebben, en we staan altijd paraat om snel en doeltreffend te reageren. Bovendien hechten we veel waarde aan duidelijke communicatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ervaar de voordelen van onze dienstverlening en sluit de perfecte verzekering voor je Porsche eenvoudig online af.

Porsche met meer dan 250 PK?

Als jouw Porsche meer dan 250 PK heeft, wordt deze beschouwd als een sportauto. Voor deze krachtige Porsche ’s bieden we speciale tarieven in ons sporttimertarief. Meer informatie over deze aantrekkelijke aanbieding vind je hier: Sportauto verzekeren.

Beperkt of Volledig Casco Dekking

Wanneer je ervoor kiest om je Porsche naast de WA-dekking ook te verzekeren voor beperkt of volledig casco, vragen wij je vriendelijk om binnen één maand na het aanvragen van de Porsche-verzekering een taxatierapport in te sturen. Het taxatierapport moet worden opgesteld door een erkende taxateur. Kijk hier voor een actuele lijst van erkende taxateurs 

Porsche tot 15 Jaar oud

Voor de Porsche jonger dan 15 jaar, bieden wij een maatwerkoplossing aan. Of je nu een jonge of al iets oudere Porsche hebt, we hebben de juiste verzekeringsopties. Voor Porsches ouder dan 10 jaar zijn er mogelijkheden om je Porsche tegen taxatiewaarde te verzekeren. Vraag hieronder je offerte aan en ontvang binnen één dag een persoonlijk, vrijblijvend voorstel in je mailbox.

Ontvang een offerte voor je Porsche Jonger dan 15 Jaar

Offerte Porsche autoverzekering

Disclaimer: Veenstra & de Jong Assurantiën is niet gelieerd aan Porsche Nederland.

de OldtimerVerzekering Porsche verzekering