Porsche verzekering

Voordelig je Oldtimer Porsche Verzekeren

Premie Oldtimer Porsche

Een Porsche is een kostbaar bezit, je past hier goed op en daarom hoort daar een speciale Porsche verzekering bij. Dat betekent niet dat de verzekering duur hoeft te zijn. Het is belangrijk dat verzekering de juiste dekking biedt. Is jouw Porsche ouder dan 15 jaar? Bereken hierboven de premie voor deze voordelige Oldtimer Porsche verzekering.

Is de Porsches jonger dan 15 jaar? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

De oldtimer verzekering voor je Porsche is inclusief pechhulp in Nederland. Deze verzekering is bedoeld voor de echte Porsche liefhebber. Onze ervaring is dat de Porsche rijder goed op zijn auto past, dit mag beloond worden met een lage premie. Deze klassieke Porsche verzekering geeft je vrijheid. Wil je alleen WA dekking of wil je een uitgebreide dekking, het kan allemaal. Meteen de Porsche verzekeren? Klik dan op de blauwe knop hieronder of bel ons even.

Aanvraagformulier Porsche

Als ervaren assurantiekantoor en als liefhebber van Porsches reageren we snel en adequaat op vragen. Daarnaast houden wij van duidelijke communicatie. Ervaar de voordelen en sluit verzekering voor je Porsche online af. Heeft je Porsche meer dan 250 PK dan wordt de Porsche verzekerd in het sporttimertarief: Vertel me meer…

Verzeker je de Porsche uitgebreider dan alleen WA dekking, dus voor beperkt of volledig casco dan word je verzocht, binnen één maand na het aanvragen van de Porsche verzekering, een taxatierapport in te sturen. Het taxatierapport dient opgesteld te worden door een erkende taxateur, zie voor een actuele lijst: Erkende taxateurs

Porsche tot 15 jaar oud

Voor Porsches tot 15 jaar oud maken we voor elke Porsche een offerte op maat, We hebben voor Porsches ouder dan 8 jaar al mogelijkheden om de Porsche tegen taxatiewaarde te verzekeren. Voor nieuwere Porsches hebben we diverse mogelijkheden. Klik hieronder op de button en ontvang binnen één dag een persoonlijk vrijblijvende voorstel in de mail.

Offerte Porsche < 15 jaar

disclaimer: Veenstra & de Jong Assurantiën is niet verbonden met Porsche Nederland.

de OldtimerVerzekering Porsche verzekering