Oldtimerverzekering berekenen

Met onze aantrekkelijke oldtimerverzekering profiteer je niet alleen van een gunstige premie, maar ook van een uitgebreide dekking. Gratis pechhulp Nederland is standaard meeverzekerd. Ons deskundige team staat voor je klaar als je ons nodig hebt. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste oldtimerverzekering.

Zomertijd korting

Indien je uitsluitend tijdens de periode met ‘mooi weer’ met je oldtimer rijdt, kun je profiteren van onze zomertijd korting. Hiermee ontvang je maar liefst 25% korting op de volledige premie. Denk er wel aan dat gedurende de wintertijd periode, vanaf eind oktober tot aan het moment dat de klok weer vooruit gaat in de zomertijd, je niet verzekerd bent tegen het risico tijdens het rijden.

Oldtimer Taxeren

Ga je de oldtimerverzekering aanvragen en kies je voor een beperkt of volledig casco dekking? Dan vragen we je een taxatie van je oldtimer te laten doen. De taxateur maakt een taxatierapport van de oldtimer en dit rapport sturen we door naar de verzekeraar. Het taxatierapport moet op naam staan van de verzekeringsnemer en moet recent zijn (niet ouder dan 6 maanden).

Naast de standaarddekkingen, zoals WA, beperkt casco of volledig casco, heb je ook de mogelijkheid om aanvullende verzekeringen af te sluiten, zoals een inzittendenverzekering of rechtsbijstandsverzekering. Daarnaast is het ook mogelijk om te besparen op je motorrijtuigenbelasting naast de kosten van een oldtimerverzekering. Ontdek meer over de overgangsregeling voor oldtimers.

Naast een voordelige premie streven we naar uitstekende dekking en een vlotte schadeafhandeling. Bij ons kun je erop vertrouwen dat we enkel oldtimerverzekeringen aanbieden waar we positieve ervaringen mee hebben. Zo ben je altijd verzekerd van de optimale balans tussen prijs en kwaliteit.

Oldtimerverzekering berekenen

Wil je de oldtimerverzekering berekenen door ons laten doen? Vul dan het offerteformulier in en wij voorzien je binnen één werkdag van een passende offerte voor je oldtimer. Vragen over de premieberekening van de oldtimerverzekering? Bel, of mail ons of kijk op onze meest gestelde vragen.

… lees minder.
Lees meer…
de OldtimerVerzekering Oldtimerverzekering berekenen