Saab Verzekering

Saab is de afkorting van “Svenska Aeroplan Aktiebolaget”

Saab heeft dus een vliegtuigbouwkundige achtergrond. De insteek was om auto’s te maken met de ervaring in de vliegtuigbouw. Het resultaat was vooral hele degelijke auto’s die jaren meegingen. Een Saab is vaak een auto welke in de familie blijft. Een betrouwbare auto met vaak veel kilometers op de teller.

De Saab wordt zo langzamerhand een unieke auto. Zoekt u een Saab verzekering? Lees dan verder.

Recreatief gebruik, dus minder premie betalen voor uw Saab verzekering

De Saab wordt vaak als youngtimer verzekerd, u profiteert van een lagere premie dan bij een gewone autoverzekering. De youngtimer verzekering is speciaal ontwikkeld voor Saab auto’s die ouder zijn dan 15 jaar en welke niet voor dagelijkse ritten worden gebruikt. Voor het dagelijks gebruik heeft u een andere auto, uw oldtimer Saab rijdt u in uw vrije tijd. Als u hieraan voldoet profiteert u van een zeer lage premie.

Er geldt een maximaal jaarkilometrage van 8000 km. Daarnaast vragen we u om het kenteken van uw andere auto voor dagelijks gebruik. Let op! De auto’s moeten op uw naam staan, anders kan uw recht op schadevergoeding vervallen.

Heeft u een Saab ouder dan 25 jaar? Klik dan op de button “Premie Saab Oldtimer”.

Premie Saab Oldtimer

Heeft u een jongere Saab of gebruikt u de auto voor dagelijks gebruik, klik dan op de button “Saab autoverzekering”

Saab autoverzekering

Bij de Saab auto verzekering kunt u alle autoverzekeringen online vergelijken op basis van premie en voorwaarden. Als u dan de gewenst polis heeft samengesteld kunt u de verzekering online afsluiten. In de meeste gevallen is er per direct dekking en kunt u meteen genieten van uw Saab. Wilt u liever dat wij een offerte voor u maken, wij doen dit met alle plezier, vraag hier uw offerte auto aan

 

de OldtimerVerzekering Saab Verzekering