Saab Verzekering

Saab is de afkorting van “Svenska Aeroplan Aktiebolaget”

Saab heeft duidelijk een vliegtuigbouwkundige achtergrond. Saab heeft altijd auto’s gemaakt met de ervaring in de vliegtuigbouw. Het resultaat is nog steeds, hele degelijke auto’s die jarenlang meegaan. Een Saab is best wel vaak een auto die niet verkocht wordt maar in de familie blijft. Een betrouwbare auto met vaak veel kilometers op de teller.

De Saab wordt steeds meer een unieke auto. Zoekt u een Saab verzekering? Lees dan verder.

Recreatief gebruik, dus minder premie betalen voor uw Saab verzekering

De Saab wordt nu vaak als youngtimer verzekerd, de premie van een youngtimer is lager dan die van een autoverzekering. De youngtimer verzekering is bedoeld voor Saab auto’s die ouder zijn dan 25 jaar en en in de vrije tijd worden gebruikt. Voor het dagelijks gebruik is een andere auto beschikbaar die als personenauto is verzekerd. Het oldtimer tarief is puur voor recreatief gebruik en is een vaste, lage premie.

Er geldt een maximaal jaarkilometrage van 8000 km. We vragen u het kenteken van uw personen auto door te geven. De personenauto en de oldtimer moeten op dezelfde naam staan. Is dit niet het geval dan kan het recht op schadevergoeding vervallen.

Saab ouder dan 25 jaar

Premie Saab Oldtimer

Saab jonger dan 25 jaar / dagelijks gebruik

Saab autoverzekering

De Saab autoverzekering vergelijkt de 5 beste aanbieders van autoverzekeringen. De auto verzekering vergelijkt op basis van premie en voorwaarden. Als u het tarief heeft gekozen, dan heeft u de mogelijkheid om de verzekering online af te sluiten. In de meeste gevallen is er per direct dekking en kunt u meteen genieten van uw Saab. U kunt ook een offerte bij ons opvragen, wat we helpen graag! Vraag hier uw offerte auto aan

 

de OldtimerVerzekering Saab Verzekering