Volvo Verzekering

Een speciale Volvo verzekering

De oudere Volvo’s worden vrij zeldzaam, dit komt door dat de oudere auto’s snel roesten, we hebben even wat type Volvo’s uitgelicht:

  • Volvo Amazon zijn geproduceerd tussen 1956 tot 1970.  De nieuwere Amazon heeft een betere motor en een soepeler  versnellingsbak. De Amazon is verkrijgbaar als coupe, sedan of station.
  • Volvo 140/160. Als opvolger van de Amazon is dit de eerste rechthoekige Volvo. De auto ziet er uit zoals een kind een auto zou tekenen. De 140 heeft een 4 cilinder en de 160 een 6 cilinder. Ook weer verkrijgbaar als coupe, sedan of station uitvoering.
  • Volvo 240. Een 240 staat bekend om zijn betrouwbaarheid. De Volvo 240 werd geleverd vanaf 1975.
  • In de jaren 70 werd ook de DAF 33 onder de vleugels van Volvo op de markt gebracht en vervolgens kwam ook de Volvo 66 op de markt als kleine familie auto. Je kent deze Volvo 66 misschien beter als de Volvo 340 of Volvo 360.

Zoals al benoemd is Volvo een betrouwbare auto. Volvo rijders hebben gemiddeld minder schade aan hun auto. Speciaal voor Volvo rijders hebben wij een oldtimer- en een autoverzekering met gunstige voorwaarden en een scherpe premie. Wat voor Volvo u ook bezit, wij kunnen u een autoverzekering aanbieden die goed aansluit bij uw wensen.

Is uw Volvo al een dagje ouder? Wellicht komt u in aanmerking voor onze voordelige Volvo oldtimer verzekering. Deze oldtimerverzekering voor de Volvo biedt u veel extra’s, zoals gratis pechhulp en prima dekking in binnen- en buitenland. De premie is vergeleken met andere oldtimerverzekeringen laag te noemen.

Premie Volvo oldtimer

Heeft u een nieuwe Volvo? Check de premie. We zijn erg benieuwd wat u van de lage premie vindt.

Wij vergelijken de premie voor uw Volvo verzekering bij de top 25 van verzekeraars! Hierdoor zijn wij altijd op zoek naar de goedkoopste en beste autoverzekering. Nadat u een vergelijking heeft gemaakt, kunt u de Volvo verzekering direct online afsluiten. In de meeste gevallen is er meteen dekking! Verzekeren van uw Volvo is nu heel gemakkelijk.

Premie Volvo auto